Reklama

Reklama

Červená Karkulka

(studentský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Akční
Česko, 2006, 10 min

Obsahy(1)

Červená Karkulka - animovaný snímek režiséra a výtvarníka Prokopa Wilhelma, natočený technologií počítačové animace, zachycuje jeden den mladé nájemné vražedkyně. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Matty 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, zajímavé. Sice to očividně vykrádá všechny možné „akčňáky“ (Matrix, Kill Bill) a závěrečný doslov si mohli tvůrci odpustit, ale těžko si se stejným příběhem a stejně (ne)kvalitní animací představit něco lepšího. Jen by mě zajímalo, do jaké míry to bylo míněno vážně, a kde už začínala parodie ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Legrácka, která úžasným způsobem paroduje klasické flashové gamesy. Způsob animace, namluvení postav a dokonce i hlasy, to vše přípomíná tyto hry a já se nesmírně bavil. Závěr je vcelku originální, ale ukazuje, že animovaný protějšek hlavní hrdinky je v mrkání rozhodně mnohem lepší. Machrovic to vůbec nepochopil... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

K tomuhle opravdu nemám ani chuť se vyjadřovat. Jako parodie by byla Červená Karkulka příšerná..já se však obávám, že autoři se průměrné akční filmy a flashové hry nechystali parodovat, ale vzdát jim hold, což je snad ještě příšernější možnost. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

režie: Prokop Wilhelm, hraje: Veronika Gondová (hraje Červenou Karkulku), bezduchý animovaný krvák, příšerná úroveň namluvení kreslených postav ()

Reklama

Reklama