Reklama

Reklama

Červená Karkulka

(studentský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Akční
Česko, 2006, 10 min

Obsahy(1)

Červená Karkulka - animovaný snímek režiséra a výtvarníka Prokopa Wilhelma, natočený technologií počítačové animace, zachycuje jeden den mladé nájemné vražedkyně. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Machrovic 

všechny recenze uživatele

režie: Prokop Wilhelm, hraje: Veronika Gondová (hraje Červenou Karkulku), bezduchý animovaný krvák, příšerná úroveň namluvení kreslených postav ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, zajímavé. Sice to očividně vykrádá všechny možné „akčňáky“ (Matrix, Kill Bill) a závěrečný doslov si mohli tvůrci odpustit, ale těžko si se stejným příběhem a stejně (ne)kvalitní animací představit něco lepšího. Jen by mě zajímalo, do jaké míry to bylo míněno vážně, a kde už začínala parodie ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Legrácka, která úžasným způsobem paroduje klasické flashové gamesy. Způsob animace, namluvení postav a dokonce i hlasy, to vše přípomíná tyto hry a já se nesmírně bavil. Závěr je vcelku originální, ale ukazuje, že animovaný protějšek hlavní hrdinky je v mrkání rozhodně mnohem lepší. Machrovic to vůbec nepochopil... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

K tomuhle opravdu nemám ani chuť se vyjadřovat. Jako parodie by byla Červená Karkulka příšerná..já se však obávám, že autoři se průměrné akční filmy a flashové hry nechystali parodovat, ale vzdát jim hold, což je snad ještě příšernější možnost. ()

Reklama

Reklama