Reklama

Reklama

Ďáblova cesta

  • Velká Británie The Devil's Chair
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick zaveze svou dívku Sammy do opuštěného psychiatrického ústavu. V jedné místnosti v budově najdou staré křeslo, na které si Sammy sedne. Ukáže se ale, že křeslo není pouhou veteší, naopak má tajemnou moc, která dívku zabije. Za vraždu dívky je obviněn její kluk… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

teutates 

všechny recenze uživatele

Takže to zhrniem... diabolský "nazgul" (vlastne ani neviem akú úlohu tuna zohrával), psychotický jedinec no a zvyšok okomentoval samotný objekt záujmu. Začína sa to asi takto: "Kde bolo, tam bolo... za siedmymi horami a siedmymi dolami...bla bla" Celý príbeh komentuje "hlavný hrdina", ktorého úprimné poznámky mi neprišli nijako úžasne no a kto by sa tuna nestratil však? 2x podaný príbeh, avšak to čo som videl bolo 2x úplne inak... uúuu kúzlo... 2/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle teda byla zase síla, začíná jako výpověd jednoho maníka ,která je hodně jadrná a i celkem vtipná. Jde s dívkou do opuštěného ústavu si vrznout, jenže tam najdou křeslo, co tam zbylo a dívak na něj sedne a křeslo jí spoutá a zmasakruje. Mladík je obviněn a zavřen do blázince, po letech ho na příkaz jakého si profesora pustí, ale ten má podmínku onen maldík s ním musí jít na místo činu. Vezme si ktomu tři studenty. A jatka začínají, plno zvratů. Fim od záčátku nasadí drsnou sarkastickou latku, pak to zkouzne k nudě, ale konec to zas pěkně nastartuje. Do toho máme možnost slyšet myšlenky toho maníka, které jsou víc než zajímavé a trefné. Určitě solidní horor. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

To se zase překladatelé vyznamenali. Abych byl upřímný, tak jsem byl pevně rozhodnutej napálit tu jednu hvězdu s nutkáním kliknout o kousek níž na odpad. Film je celou dobu absolutně o ničem. Zpočátku zajímavě vypadající komentář Nicka se stává postupně otravným až nesnesitelným. Jedná se o nejpředvídatelnější zápletku, co jsem snad kdy viděl, a proto u Nickova komentáře u jednoho ze zvratů "To jste nečekali co?" jsem měl už tiky prohnat pěst obrazovkou. Herci do jednoho naprosto příšerní a v žádném případě to nežehlí počítačové animace, které jsou zjevně inspirované videohrami z 90. let. Znechucenej jsem byl o to víc, že prostředí psychiatrických léčeben zbožňuju a tohle je leda tak pro smích. Každopádně, abych se dostal k odůvodnění svého hodnocení. Závěrečná patnáctiminutovka mne naprosto nečekaně poslala do kolen. Hektolitry krve a umocněná bezmoc by mi normálně spíše navodily úsměv na tváři, ale tohle se zkrátka nějak povedlo. Tudíž pokud vás rovněž film nezaujme a vypnete ho, což je dost možný, tak si ho ke konci znovu pusťte, vážně to za to stojí. Samozřejmě čistě po vizuální stránce, twist je opět k smíchu. 50% ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Pre mňa určite sklamanie.Nijako ma tento film nezaujal,herecké výkony tiež slabé.Dosť hlúpa zápletka,ktorá síce mala zo začiatku akú takú koncepciu,ale potom sa to akosi pobabralo,preto pocit sklamania.A to monstrum bolo veľmi,veľmi biedne.Briti majú veľké skúsenosti s horrormi,tak nechápem prečo niečo také natočili.Ešte aj ich známe béčka zo 60´rokov sú oveľa lepšie. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica tohto britského hororu je dosť nezáživná, s príchodom svojskej obludy však film naberie na obrátkach, začne pribúdať krvi a násilností, čo je v tom prípade plus. Finále je síce očakávateľné, ale aj tak stojí za to. Hoci Angličan Adam Mason, ktorý spolurežíroval aj Broken zatiaľ ešte nemá na európsku hororovú elitu, stelesnenú najmä francúzskymi a španielskymi filmármi, je na dobrej ceste sa im vyrovnať. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na opuštěné letecké základně Ramsey v Cambridgeshire (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru roku 2006 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)

Reklama

Reklama