Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po jedné divočejší noci Alyce (Jade Dornfeld) už nemůže nikoho vystát, a nejméně pak svoji nejlepší kamarádku Carroll (Tamara Feldman), a tak ji náhodou shodí ze střechy. Jenže Carroll pád přežije, a tak Alyce musí svůj čin dokončit. A když to napoprvé bylo tak snadné, tak napodruhé to půjde ještě líp. A znovu a znovu. Konečně příležitost si vyřídit účty. Se všema... Ehm ehm, originalitě se vůbec nebráním (ba právě naopak), ale čeho je moc, toho je příliš. První hodina hodně nudná, zbytečná a o ničem. Vše se film snaží vynahradit v následujících asi patnácti minutách, ale tu předchozí hodinu mu neodpustím. Ta závěrečná čtvrthodinka je ale brilantní - od různých pokusů jak se zbavit těla, přes zcela bezelstné tvrzení pravdy, kterou ale Alyci nikdo nevěří až po nádhernou poslední scénu a Alycin naprosto nechápavý pohled jako "vo co gou". Škoda že stejné tempo neměl film po celou dobu, pak by to byl maximální nářez.. takhle za ušmudlané dvě *. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak já nejsem klasický hltač hororů, ale poněvadž jsem byl téměř násilím donucen Alíšu spatřit a ač se zpožděním tedy musím reagovat. Světluško, ty truhlíku, přestože jsem svatý mlž, celou první hodinu jsem chtěl pouze jedinou věc...ehm...šukat, hlavní hrdinka ( i kámoška) ve mně evokovaly neskutečné věci. To má s člověkem horor udělat? Pochopeytelně posléze se přitvrdilo, haha, ale asi jsem v sobě objevil nějakou tu ( v mém případě tak) patnáctou komnatu a začínám se bát sám sebe. Mně se to líbilo...ale pssssst. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já jsem strašně rád, že ještě nevymřela originalita v žánru tak nápady omezeným, jakým horor bohužel je. Alyce je film, který se na první pohled jeví, že není ničím, jen pomalu se vyvíjející prapodivností. Jenže já jsem Alyce viděl úplně jinou, a to výborně natočenou, pomaličku gradující, podivně humornou, ale zároveň nesmírně napínavou a na konci krásně krvavou. Nejvíc se mi ale líbí, že Alyce nikam nezařadíte. Krimi? Trochu. Exploit? Trochu. Duchařina? Taky trochu. Drama? Trochu. A když všechny ty trošky nějak poskládáte, tak to funguje. Opravdu skvělé žánrově nezařaditelné cosi, které si odpady rozhodně nezaslouží. Na 5 hvězdiček to není, to je jasný, ale berte to jako takovou protiváhu k těm hloupým odpadům. Za mě 75% a jedno z největších filmových překvapení roku na poli krvavějších žánrů. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velmi příjemné překvapení. Původně jsem od toho neočekávala moc a ani začátek nenapovídal tomu, že by se mělo jednat o něco pozoruhodného. Psycho začíná v momentě, kdy se hlavní hrdinka propadá do stále větší schízy pod vlivem drog, prostřednictvím kterých se snaží zapomenout na to, co provedla své nejlepší kamarádce. A jak to tak u drog už bývá, je ve stále horším stavu a nakonec se z ní stává naprostý psychopat. Posledních dvacet minut je pak opravdu pecka. Škoda jen, že si z toho nejspíš budu pamatovat jen těch posledních dvacet minut... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama