Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

lestyna odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně ukecaný a nudný začátek. Myšlenkové pochody hlavní hrdinky, bohužel pro mě nepochopitelné. Děsivá na celém filmu byla akorát kamarádka, která na nemocničním lůžku opravdu nevypadala hezky. Konec, který měl být vtipný?? Vtipný nebyl...rozřezávání těla, ruka v mixéru či v mikrovlnce...nestačí k tomu, aby se člověk bavil. Možná kdyby to herečka zahrála jinak, trošku víc jak magor, kterým se i stala. Ale to se nastalo, tudíž pro mě ztráta času. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Posledných zopár sekúnd bolo, v porovnaní so zvyškom filmu, rozhodne najlepších a nie výlučne preto, že už sa milosrdne blížili titulky. Ani spomínaný záverečný dobrý fór (nejde ale o nejaký brutálny trhák, kvôli ktorému treba Alycku vidieť), súvisiaci s predošlým jednaním hlavnej postavy, ma neovplyvnil natoľko, aby som zvýšila hodnotenie (podľa toho, čo som sa dočítala v niekoľkých komentároch, mnohí mali chúťky film vypnúť a napriek tomu hodnotili dosť vysoko). Mäsiarske scény vo finále na mňa tiež nijako špeciálne nezapôsobili. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...príde narko/formou o priateľku a to ju narko/masochisticky nabrúsi. Nedovolí bezpohlavným vyšetrovateľom, aby clonili , ani drog / dickom aby si vykúpili milosť na dožitie. S víziou jasného konca a odhodlaním prekročiť všetky hranice ľudskej dôstojnosti , sa do toho pustí. Jej krvilačná jazda poznačí celý snímok a ten následne diváka. Neskrotná nezávislácka filmová radovánka , ktorá neosloví iba slepého. Parádne rafinovaný ....brutus! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začátek je trošku nuda ale pak Alyce dokonale mrdne v kouli a začne kurefsky ftipná vybíjená.Mělo to koule, mělo to atmosféru a hlavní hrdinka se s tim absolutně nesrala a její představitelka byla dokonalá.Nenápadný, ale hodně povedený psychologický horor, kterému ve větším hodnocení zabránil pouze pomalejší rozjezd, kdyby Alyce mrdlo trošku dřív, hvězdu bych přitlačil.65%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama