Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednotka Republiky pod velením Anakina Skywalkera a Mace Windua na planéte Anaxes objaví znepokojujúcu vec. Jednotky separatistov sú vždy krok pred nimi a dokážu úspešne odrážať ich útoky. Akoby dokázali predvídať ich stratégiu. Aby zistili, čo sa za tým skrýva, vyrážajú veliteľ Cody a kapitán Rex na prieskum za nepriateľské línie. A sprevádza ich aj skupina zvláštnych klonov, ktorí si hovoria Bad Batch. (ČSFD)

(více)

Recenze (11)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já zásadně nesouhlasím s kritikou stěžovat jsi na tom, že nepřatélská armáda se neumí trefovat mi příjde ve Star Wars na úrovni stížnosti, že voda je mokrá. Bad Batch považují za výbornou vložku ty mutace jsem si užíval speciálně borce, co umí zvednout loď holýma rukama. Wrecker jaké přiléhávé jméno tento Zaraki Kenpachi klonované armády se okamžitě stal mou oblíbenou postavou. No one's ever really gone je už smysluplnější kritika ale ve srovnání s návratem Císaře v Rise of Shitwalker nebe a nudy. Návíc opět tohle bylo už přítomno v předchozích šesti "kvalitních" sérií protože přežití Maula dává zhruba stejný smysl jako přežití jeho učitele. A bylo uděláno z pododných důvodů. Za mne výborný start We will watch your career with great interest ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chabá snaha dostát kvalitě a pocitu předchozích šesti sérií, téměř amatérský scénář snažící se šokovat prvoplánovým odhalením (a to je pod ním podepsán Lucas a Filoni…). Heroický vpád "regs" a "bad batch" do telekomunikačního centra, během kterého jsem se spíš musel smát stupiditě droidů, kteří už nejsou komičtí, ale jen blbí a repetitivně leví – už nejsme na Darth Vaderově Hvězde smrti, kde dostali stormtroopeři rozkat netrefit se, tito droidi prostě snad cíleně mířili kamkoli jinam než na klony (ale to by pak nebyl klasický klišé scénář, že…). A to ani nezačínám o těch "mutacích".. Prostě popcornová "zábava", kterou už nikdy vidět nemusím a hlavní odhalení by mi stačilo zmínit v prvních 30 sekundách další epizody. Zatím tedy zklamání nejen po grafické stránce, snad další epizody s Anakinem, Obim a Ashokou budou lepší. Musí být. 40% PS: Zajímavostí je, že 'rough cut' se objevil už v dubnu 2015, tím hůř? Možná se na tu původní verzi přece jen podívám: https://starwars.fandom.com/wiki/The_Bad_Batch Nejpozději od Dubna 2017 je na Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CuPFx0FMdy8 (na chlup stejné) ()

Reklama

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím mně to přijde trochu moc rychlé a strašně uspěchané, čekal jsem aspoň pořádnou bitvu ve vesmíru a pak by teda byly nějaký ty dialogy na samotné planetě. Ale tenhle díl mi moc toho pocitu, že jsem zpátky v seriálu Clone Wars, nepřinesl. Místy to bylo klišé, ale to u tohohle seriálu bývá a mě zajímají hlavně nové světy a věci. Bad Batch za mě v pohodě, ale mohlo by to být trochu méně uspěchané a mohlo tam být mnohem více akce. Ale uvidím, jak další díly. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevím. Rozjezd je to dobrý, hloubka postav opět skvělá a celkově jde o slušný díl. Bohužel jde ale jen o klony (což by nevadilo, už tady byly špičkové epizody jen s klony) a nějaké propojení se Star Wars světem, jak ho známe, je tu trochu nezřetelné. Vzhledem k tomu, že už jsme tuhle sérii viděli na unfinished episodes disku, není ani tenhle první story arc nijak překvapivý. Je z toho ale pořád cítit Filoniho jistá ruka a to je k nezaplacení. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se po letech dočkali. V první řadě musím Filoniho pochválit za jeho schopnost dostát úkolu, vytvořit seriál, balancující na hraně „kid's show“ a legitimního SW CW nářezu, kompenzujícího nám nedostatky prequelové filmové trilogie, jako například prakticky nulová hloubka postav. Bohužel jsme zatím viděli téměř kompletně jen klony, ale i tak se mi ne a ne zdát nové vizuální zpracování Anakina, byť logicky pozměněné, aby korespondovalo s časovým zasazením sedmé série v SW universu - pokud se nepletu, série se na konci má prolnout s ROTS. V nadcházejících epizodách bychom se měli dočkat většího zapojení Jediů, tak snad bude zpracování trochu přesvědčivější. O (ne)přesnosti střelby ze strany droidské armády, stejně jako o různých příhodných událostech, netřeba psát, tady zacházíme do oné „kid's show“ strany seriálu. Navíc, pokud jde o narážky na přesnost střelby tuctových záporáků a související neprůstřelný plot armor hlavních hrdinů, nepřestává mě udivovat vytrvalost těch, kteří si na tohle stěžují už bezmála 43 let (od vydání ANH) ()

Zajímavosti (2)

  • Republiková základna Fort Anaxes, která se v této epizodě objeví, byla k vidění již v 1. sérii seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014), konkrétně v epizodách Útok z temnot (2014) a Síla v temnotách (2014). Samotná planeta Anaxes se poprvé objevila ve videohře „Star Wars: Empire at War“ z roku 2006, která však nepatří do současného Star Wars kánonu. (MiniMinion)
  • Tato epizoda, ovšem graficky nedokončená, měla premiéru už 17. dubna 2015 a necelé dva týdny na to byla ke zhlédnutí na Starwars.com. Tuto verzi je stále možné zhlédnout na YouTube. (MasterD)

Reklama

Reklama