foto

Terrence 'T.C.' Carson

  • nar. 19.11.1958 (61 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bricked
Coins for Christmas (TV film)
Uncle Drew
2014 Pohledný mizera (TV film)
2007 Polly and Marie (TV film)
What Love Is
2003 Animatrix
Animatrix: Detektivní příběh
Nezvratný osud 2
2001 Vězeň
2000 Nature Boy (TV film)
Ponorka U-571
1999 Téměř dokonalá vražda
1998 Relax... It's Just Sex
1997 Gang policajtů
1993 Hořící džungle
1991 Skvělý život
1989 Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)

TV seriály

2020 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Unfinished Business (S07E04)
The Bad Batch (S07E01)
2019 Last Call (TV seriál)
2018 Black Lightning (TV seriál)
And Then the Devil Brought the Plague: The Book of Green Light (S01E05)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Rising Malevolence (S01E02)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Bashko's Hairy Daughter / Tim's Not Singing (S01E06)
2003 Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
2000 Tesák - velký červený (TV seriál)
1998 Život s Louiem (TV seriál)
Blinded by Love (S03E11)
1997 Život s Louiem (TV seriál)
The Kiss Is the Thing (S03E09)
Close Encounters of the Louie Kind (S03E08)
Louie's Harrowing Halloween (S03E06)
další epizody (6)
1996 Život s Louiem (TV seriál)
Buzz Stop (S02E08)
Mr. Anderson's Opus (S02E06)
Roofless People (S02E04)
další epizody (6)
1995 Život s Louiem (TV seriál)
Tracks of My Deers (S01E09)
Behind Every Good Coach (S01E05)
Raindrops Keep Falling on My Bed (S01E02)
další epizody (4)
1993 Key West (TV seriál)
Living Single (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jak Superman přemohl Ku Klux Klan (TV film) - vyp.
2003 Bits and Pieces: Bringing Death to Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky