foto

Terrence Evans

  • nar. 20.6.1934
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 7.8.2015 (81 let)
    Burbank, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bigfoot the Movie
Válečný kabinet
2010 Řetězová zpráva
2009 Boppin' at the Glue Factory
2006 Mr. Fix It
Město mrtvých
Pumpkin Karver, The
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
2005 Cizinec
2003 Texaský masakr motorovou pilou
2000 Krokodýl
Muž jiné ženy (TV film)
Silencing, The
1999 24-Seven
Kurýr
1998 Špinavý kšefty
1997 Guy Walks Into a Bar, A
Last Embrace, The
Madam Savant
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Tina Turner
1991 Terminátor 2: Den zúčtování
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Caddie Woodlawnová
Curse II: The Bite
Phantom of the Mall: Eric's Revenge
Špinavá válka
1988 Perry Mason: Případ dámy v jezeře (TV film)
1987 American Harvest (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
L.B.J.: První léta (TV film)
Narodil jsem se ve východním Los Angeles
1986 Někde musí být poník (TV film)
1985 Bledý jezdec
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1980 A zase zamilovaná
1977 Cody
1970 Young Country, The (TV film)

TV seriály

2010 Eagleheart (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Daniela (S02E03)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Den Lucy Knihgtové (S05E01)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nemesis (S04E04)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cardassiané (S02E05)
Ve jménu pokroku (S01E14)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Mother's Day (S03E25)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace