Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol Clayton (Jean Harlow) je dcerou velkochovatele koní a sázkaře. Otec vlastní současně ranč Saratogu. Sem přijíždí na pozvání přítel otce Duke Bradley (Clark Gable). Otce Carol postihne infarkt a po jeho smrti začnou mít Carol i ranč, který po otci zdědila, problémy. Dostává se do velikých finančních potíží, protože je tu člověk, který o ranč stojí, a chce jej získat za každou cenu.

Film byl po nenadále smrti Jean Harlow dotáčen pomocí dvou hereckých dublerek – Mary Dees a Geraldine Dvořak. Hlas za Harlow dotáčela Paula Wislow. (marťan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

marťan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Jean Harlow, který byl dotáčen, a dokončen až po její předčasné smrti ve 26-ti letech. Poprvé v kinematografii byly použity 2 dvojnice na nezbytné dotáčky. Jedna svou postavou ztělesnila Jean, a druhá jí propůjčila svůj hlas..... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Herecka jean Harlow umrela ako mlada 26 rocna -  nasli ju na brehu mora totalne podchladenu /popijala alkohol pochybnej kvality/. Taxa potom tento film este dotacal - jedna zenska pozicala telo Jean Harlow a druha dabovala jej hlas. Film o ranci, financnych problemoch - tvorcovia aj angzmanom Clarka Gabla chceli, aby divaci nemysleli stale na hrozivu politicku situaciu aka vladla  v Europe 30. rokov 20. storocia   : 77 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Herečka Jean Harlow těsně před koncem natáčení zemřela (otrávila se alkoholem). Filmový štáb pak angažoval na dokončení filmu dublérku Mary Dees (herečka Paula Winslowe pak "poskytla" svůj hlas). (contrastic)

Reklama

Reklama