Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ztracený ostrov je klasickým případem hororu, který má slušný začátek, ale pak se s toho stává pořád větší a větší nuda. Jak říkám, začátek ujde, skupinka lidí se vypraví na výlet jachtou. Narazí na útes a skončí na ostrově. Tady je první totální sračka. Neříkám, že v takových filmech se to neděje, ale co je moc, to je moc. Způsobem, jakým je ztrozkotání natočeno, hrůza. Pak následuje všelijaké nahánění po džungly, což byla celkem zábava. Hovadina číslo dvě. Že by po devadesáti letech zůstal ten tábor, co našli, v takovým dobrám stavu? Ccccc. Nicméně ty příšerky nebyly zase tak odfláklý, jak je to zvykem u video filmů. Herci nezklamali, ale ani nepotěšili. Je to prostě jen další tuctovej horor, kterej když se neuvidí, rozhodně se o nic nepříjde. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Začínáme poměrně neoriginálně bandičkou mlaďochů na výletní jachtě, která se potopí a hrdinové se ocitnou na zdánlivě opuštěném ostrově. Celá úvodní expozice, až do zmizení první oběti je neuvěřitelně dlouhá a extrémně nezajímavá. Poté se konečně objevují kříženci mezi neandrtálcem, domorodcem a skřetem z Pána prstenů, aby během chviličky zredukovali počet přeživších na pouhou pětinu, která je zbytek filmu naháněná lesem. Takové rozvrhnutí děje je samozřejmě poměrně problematické, i když (díkybohu) je tou přeživší pusinka Jewel Staite. Dalším, z mého pohledu výrazným nedostatkem je celková debilita scénáře, což mi většinou u podobných béček až tak nevadí. Nebyl jsem například schopen 100% pochopit, zda jsou monstra slepá a řídí se pouze podle zvuku a čichu, nebo zda hrdinka objevila nějaký rosol neviditelnosti, kterým se napatlala. Vše napovídalo slepotě, což je samozřejmě v džungly dost výrazná evoluční nevýhoda. No nic. Už teď jsem na Forgotten Ones vyplýtval víc písmenek, než si zaslouží (a to jsem ani nezmínil podobnost s Descentem). Spíš se tomuhle kousku vyhněte. O nic nepříjdete. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých lidí (asi pět) pluje na výletní jachtě na největší pařbu svého života. Ale kus skály všechno změní, a ztroskotají na pustém ostrově (samozřejmě s veškerým vybvavením). Ale ani to jim nepomůže proti tomu, co na ostrově žije - humanoidní tvorové, kteří si jednotlivé členy naší skupiny dají tak maximálně k večeři ... Už jsem to psal několikrát, někdy mám takovou masochistickou chuť pustit si nějaké béčko (neplést s Péčkem :) ). Pak jsem buď šíleně nasranej, co jsem to zase viděl za ptákovinu, nebo docela mile překvapenej, že i mezi béčky se najde něco ke koukání. Ztracený ostrov je ale něco mezi tím - určitě to není žádný super odvaz, ale koukat se na to dá. Co se ale nepovedlo, je herecké obsazení - herci jsou do jednoho tragičtí (tedka kromě oněch tvorů, ti jsou náhodou suproví). Scénář je až příliš předvídatelný (je tu snad někdo, kdo netušil už od začátku, kdo přežije?)... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nudný horor s docela slušným potenciálem, který ovšem tvůrci naprosto nevyužili. Jediné z řeho mohli těžit mohly být nějaké gore efekty, ale ty jsou většinou hned utnuty a tak celkově nejde nic vidět. Takže film první půlhodinou naprosto nudí, poté přijde rychlé vyvraždění všech potencionálních obětí a jak jsem zmínil bez jakéhokoliv gore efektu, což je asi největší zápor filmu a zbytek filmu spočívá v nahánění se v džungli. Škoda, námět byl slušnej, sice nic originálního, ale už jsem film s tímto tématem dlouho neviděl, ovšem forma je odfláklá, což platí i u hororové stránky. Ty dvě hvězdy jsou za povedené masky těch monster a slušně hrající hlavní ženskou postavu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá příroda, nádherné barvy ...... (v recenzích se psalo, co se stalo s barvami? Což nechápu! Dále se psalo, že zvuk přehlušoval dialogy! COŽ JE NESMYSL! Dělal jsem k tomuto filmu titulky i z odposlechu a zřetelně jsem slyšel všechny dialogy! Zvuk DD Digital byl v pohodě! Film mne nenudil! Naháněčka v džungli...... prostě skvělý relax!!! Nechápu to slabé hodnocení. Ale tady na csfd je tohle normální! Sračky mají 80-100% :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama