Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (114)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých lidí (asi pět) pluje na výletní jachtě na největší pařbu svého života. Ale kus skály všechno změní, a ztroskotají na pustém ostrově (samozřejmě s veškerým vybvavením). Ale ani to jim nepomůže proti tomu, co na ostrově žije - humanoidní tvorové, kteří si jednotlivé členy naší skupiny dají tak maximálně k večeři ... Už jsem to psal několikrát, někdy mám takovou masochistickou chuť pustit si nějaké béčko (neplést s Péčkem :) ). Pak jsem buď šíleně nasranej, co jsem to zase viděl za ptákovinu, nebo docela mile překvapenej, že i mezi béčky se najde něco ke koukání. Ztracený ostrov je ale něco mezi tím - určitě to není žádný super odvaz, ale koukat se na to dá. Co se ale nepovedlo, je herecké obsazení - herci jsou do jednoho tragičtí (tedka kromě oněch tvorů, ti jsou náhodou suproví). Scénář je až příliš předvídatelný (je tu snad někdo, kdo netušil už od začátku, kdo přežije?)... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak som si včera šupol dve lajny, pričom prvou z nich bol Zapomenutý ostrov. Názov je výstižný, pretože „zapomenutý“ určite ostane. Herecké výkony ako z porno filmu, slaboduché ľakačky, pridusené dialógy, zbytok hučal ako starý piliňák a dej mi bol jasný už v čase, keď som tento nepodarený cirkus napaľoval na DVD-RW (ďalej sa už nedostane). Ani sa nedivím, že sa toto celé užívateľovi píšucemu sem tradične a trápne tučným písmom tak páčilo. Radšej sa vŕtajte 90 minút ukazovákom v nose, prinesie vám to určite lepšie zážitky. ()

Reklama

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli filmům jako je Ztracený ostrov, je žánr hororů vysmívaný a braný jako něco podřadného! Všechno tu je špatně. Partička výletníků na zapomenutém ostrově (samozřejmě nesympatičtí a toporní) se nahání s příšerama, které mají být jakýmsi pozůstatkem pravěku - vypadají jako kříženci šimpanzů s papoušky. Samozřejmě jsou to lidi v chlupatých kostýmech. Atmosféru má tvořit uřvané bubnování, jaké známe ze stovek podobne sračkoidních nesmyslů. Kamera snímá honičky zod nohou jejich aktérů - takže je vše roztřesené a nepřehledné. Útoky jsou nenápadité a nudné. Jo a pořád tam někdo skučí (ty příšery) jako unavení lvi. ()

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory a mám dokonce rád i takováto béčka, kde neznámí (a ne moc dobří) herci bojují s různě (ne)viditelnými monstry, snaží se před nimi utíkat či jim srdnatě vzdorují.Ztracený ostrov však nespadá ani do kategorie snesitelných béček (u kterých člověk přimhouří oko nad nedostatkem peněz, pokud vidí snahu a talent) a dokonce ani do béček velice špatných. Ztracený ostrov totiž má svou vlastní kategorii, ve které si spokojeně rochní společně se snímky jako Anakonda 4, Grizzly park nebo Žralok útočí 2 apod.Některé z těchto snímků jsou však alespoň zábavné svou blbostí, tento film však není ani to. Nyní jsme tedy na naprostém dně filmového průmyslu a já myslím, že i takový film má svou cenu - víme (nebo doufáme?), že nemůže být hůř. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela slušnej horor a objeví se i dvě lekačky založený na zaručených hororových postupech a rozhodně fungujou, následně se ale film spíš zaměří na vyvražďování těch pár postav, co na to jsou dějem předem připravený, což jsem původně s radostí kvitoval s nadějí na nějaký gore, ale bohužel to bylo udělaný vcelku o hovně a žádný gore scény se nekonaj a je tam jen několik rádoby napínavých scén, ale i tak to je slušnej béčkovej horor, kterej nechává vzpomenout na béčkový sračko-skvosty Kongo a Ostrov dr. Moreau a nakonec sem se u toho vcelku bavil ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama