foto

Helena Barrett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Krevní pouto
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie
2010 Tupíři
2009 Ztracený ostrov
2008 Indiana Jones a Království křišťálové lebky
2006 Děsnej doják
2004 To Kill a Mockumentary

TV seriály

2019 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Xquic (S02E05)
2017 Baskets (TV seriál)
Reverie (S02E02)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Breaking In (TV seriál)
Cyrano de Nerdgerac (S02E05)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2008 Dr. House (TV seriál)
Šťastná třináctka (S05E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odvrácená strana (S05E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzkříšení (S07E01)
2006 Jericho (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Médium (TV seriál)
S.O.S. (S02E18)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky