Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

melis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý časosběrný dokument Heleny Třeštíkové, který mapuje život mladé narkomanky Katky, kerá bojuje se svou závislostí na drogách a její snaha lišit se přerostla v bezbřehou závislost, z které není cesty zpět. Neméně zajímavými dokumenty jsou např. Sestřičky, Být Romkou či Manželské etudy po dvaceti letech. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co si myslet.. Být to nějaká příšerností filmová příhoda, tak to beru.. Ale představa, že někdo takhle dokáže žít.. Neuvěřitelný... "Chtěla bych víc chtít" a "Nejdřív musím sklouznout na uplný dno s ní, a pak se společně mužeme odrazit." - no to jsou ty nejstupidnější věty, co jsem kdy v životě slyšela. Ale tak co.. Když má někdo potřebu začínat s něčím takovým, udělat krok, kterej se horko těžko vrací zpátky. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument o tom, jak mladá dívka určité vize o budoucnosti měla a měla hodně slabou vůli dosáhnout svých cílů a tudíž skončila tak, jak skončila. Moc se mi líbí styl Třeštíkové a její pohled na životy ostatních. Skvělé je také pokračovánjí tohoto dokumentu, který je ale podle mého názoru dost tragický. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dokolečka dokola. Taký je život feťákov. Neustály kolobeh zohnať peniaze, dať si dávku. Dokument, ktorý Vám sprostredkuje nie len ich skúsenosti, ale aj ich myšlienkové pochody. Treba však uznať, že Katka aj keď bola riadne zjetá, tak si uvedomovala v akých je sračkách. A stále mala svoje sny. Chcela byť raz čistá a viesť normálny život. Len akosi to nebola schopná zrealizovať. ()

Dvyt 

všechny recenze uživatele

V pasti, do které se dostala jen a jen sama, mám zcela nulovou empatii k "lidem" jako tito. Dojatí pokrytci s palbou hvězdiček jsou k smíchu, běžte se dojímat mimo obrazovku, on vás ten modní humanismus přejde, protože o nic jiného tady nejde. Třeštíková jí taky jen doluje pro výdělek, alespoň je ta existence k něčemu dobrá. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama