Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Na začátku vypadala celkem obstojně, hezká pohádka. Pak sice otevřeně mluví o drogách, ale je to pořád to samý, od 6 minuty do konce, spotřeba 2-3k, víme že je to svinstvo, ale proč se ho zbavovat. Na konci sem nechápal, jak zoufalí musejí být řidiči užívající nejstaršího řemesla :-) V obličeji už vypadala dost děsivě. A za co sem strhnul hvězdu, nemá to konec, čekal bych že to dotočej i těch pár roků dál. Taky mi to ani nepřipadá jako dokument, spíš hyenizmus, Jí mohli pomoct na začátku, když se chtěli léčit, ale to by zas nemělli dokument. Nevím je to divný. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co si myslet.. Být to nějaká příšerností filmová příhoda, tak to beru.. Ale představa, že někdo takhle dokáže žít.. Neuvěřitelný... "Chtěla bych víc chtít" a "Nejdřív musím sklouznout na uplný dno s ní, a pak se společně mužeme odrazit." - no to jsou ty nejstupidnější věty, co jsem kdy v životě slyšela. Ale tak co.. Když má někdo potřebu začínat s něčím takovým, udělat krok, kterej se horko těžko vrací zpátky. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Ďalší časoberný dokument o životných stroskotancoch,ďalšia rovnaká šablóna,a ďalšie dielo,ktoré stojí za pozornosť....Dokument chytí,ale v mojom prípade osud hlavnej predstaviteľky mi srdce neobmäkčí,pretože takýchto nýmandov škoda nie je....Samozrejme,ale pozriem a veľmi sa teším na Katka-,,celovečerák,,. ()

Wencek 

všechny recenze uživatele

Těžký život jedné pražské smažky. Vývoj Katky během několika let, kdy se mění jak sama Katka tak i lidé kolem ní. Kdy žije s dalším drogově závislým chlapem, kdy se rozchází, kdy se léčí a kdy se potkává s novými feťáky až po konec dokumentu kdy si na drogy začne vydělávat prostitucí. Silný zážitek a dalo by se to použít i jako instruktážní video. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Láďa: - "To je vono, vona si právě neuvědomuje to, že o kolik já jsem starší než vona, a to je vono - já kdybych byl starej jako vona, tak bych jel, furt bych smažil. Tak co, co mám ztratit, dyť jí je jednadvacet. Ale já už prostě nemůžu." & Láďa: - "My jsme spolu rok a půl, no a v průměru jsme s Káťou utratili za heroin, já nevím, 1 300 000,- a to jsem schválně ještě snižoval." ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama