Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Tento predfilmík ma akosi vôbec nezaujal. Najhoršie je to, že ani neposúva dej Darjeelingu vpred ani nám o Schwartzmanovej postave nič nepriblíži, je len akousi ukážkou a navnadením nás na "nezvyčajný" americký nezávislák. Scénke samozrejme vévodí Jason Schwarzman so svojou skvelou mimikou. Natalie Portman nič nehraje, je tam pravdaže len kvôli tomu telu... Príjemne zabitých 13 minút života. Ten iPodovský fórik je výborný a v Darjeelingu je dotiahnutý k dokonalosti. ()

Vandislav 

všechny recenze uživatele

Bez vidění Darjeelingu limited naprosto zbytečná záležitost (jeden dobrý záběr - začátek, Jackovi nohy a v televizi nohy zakryté plachtou v masovém hrobu). Po vidění Darjeeling jsem se alespoň na konci díky tomuto filmečku usmál (v podstatě také zbytečná záležitost), přesto hodnotím třemi hvězdičkami kvůli pár roztomilým detailům. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pouze Woody Allen dokáže udělat vkusnou filmovou reklamu na evropské metropole. Fanoušci WA se tomuto "dílu" mohou vyhnout a o nic nepřijdou, avšak fanoušci Nátalky Portman by si měli některá okénka pustit "slow motion", aby si řádně vychutnali každičký kousíček těla NP. ____ P.S. Naprosto zbytečný prolog k Darjeeling Limited, který ve výsledku není třeba vidět. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Wes Anderson by měl zůstat u krátkometrážních filmů, to mu sedí nejlíp. Neobyčejně sexy Natalie Portman (i kdyby neukázala zadeček a dokonce i s modřinama na těle - nevím jestli to mělo nějaké opodstatnění nebo prostě tak přišla ze soukromého života a maskérka měla zrovna dovolenou) a song, který se fakt zaryje pod kůži. K dokonalosti to jen kazí režisérův oblíbenec Jason Schwartzman, toho fakt nemusím. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Aaaa, kdepak pozadí Natalie Portman, to není to, co se mi usadilo v hlavě po návštěvě Hotelu Chevalier, ale......"Where do you go to my lovely, when you're alone in your bed, tell me the thoughts that surround you, I want to look inside your head, yes I do........So look into my face Marie-Claire, and remember just who you are, then go and forget me forever, but I know you still bear the scar, deep inside, yes you do.....I know where you go to my lovely, when you're alone in your bed, I know the thoughts that surround you, 'cause I can look inside your head.... :-)" ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama