Reklama

Reklama

Sourozenci Patrick a Marilyn nikdy nevynechali jedinou příležitost vjet si do vlasů. I nyní, v dospělosti, se umějí řádně poškorpit, ale jsou to rozmíšky především z lásky. Takovou rovnováhu je ale tuze snadné narušit. Například stačí, aby si Marilyn přivedla do domu zděděného po rodičích nápadníka Ryana, který je zároveň populární hvězdou známého sci-fi seriálu. Něco takového si přece mladší sestřička nemůže dovolit. A proto se neurotický podivín Patrick, kterému pan snoubenec rozhodně nepadl do oka, rozhodne její vztah za každou cenu podrobit destrukci. Přičemž ve slovech „za každou cenu“ se skrývá i význam „za cenu vraždy“. Jak jeho snažení dopadne, uvidíte v parodické, absurditou překypující černé komedii, na jejímž vzniku se podílela herecká parta, kterou dozajista zná každý fanoušek seriálu Hvězdná brána: Atlantis. V hlavních rolích vystupují reální sourozenci Kate a David Hewlettovi, přičemž druhý jmenovaný si u této velmi příjemné a povedené nezávislé taškařice střihnul i režii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná komedie se zajímavou zápletkou a dobrým hereckým obsazením, ideální pro pohodové odpoledne... (jen mi přijde, jako by si herci vypůjčili štáb StarGatu, aby si jen tak pro peníze natočili film, ke kterému vlastně nic nepotřebovali... jen sebe sama, dům a scénář... ale na tom není nic špatného) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hvězdná brána je nejlepší sci-fi seriál vůbec a Atlantis se po tom solidně veze. Nutno dodat, že ty postavy jsem si za těch pět sezón taky dokázal zamilovat. A když pak v televizi vidím film, kde si většina těch hlavních rolí zahraje v malé komedii, kde režii obstará ještě k tomu jeden z nich, nemůžu prostě jinak a okamžitě jdu do toho. Nějaké názory, že bez znalosti Hvězdné brány film nepochopíte je jasná blbost. Film sám o sobě je prostě jednoduchá ale zábavná komedie, která neurazí, ale také ničím nepřekvapí. V klidu jsem to ale zkouknul na jeden zátah a ani mi to nic neudělalo. Bylo pěkné vidět Teal´ca trochu jinak, a k tomu ještě s českým dabingem. Rozhodně to za to stálo. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hodně dle vysokého hodnocení, ale bída... 2z5 jsou až kam. David Hewlett mne nebavil, průběh ne nebavil, přítel jeho sestry mne nebavil... finále a odhalení celého průběhu filmu, který byl pěkně skrytý bylo největším kladem filmu, ale pořád to nevyrovnalo tu kupu nudy po celý film... no nejlepší byl na celém filmu pes. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký příznivce Stargate Atlantis jsem nemohl tenhle film minout. Znalost SGA divák nepotřebuje, nicméně má pak výhodu, protože, přestože David Hewlett hraje téměř totožný charakter jako byl jeho Rodney a nutno říci, že jsem za to rád, protože Rodney McKay je vůbec nejlepší postava ve Stargate, a stejně tak jeho sestra, vidět Dr. Backetta alias Paula McGilliona a Christophera "Teal´ca" Judge v těchto rolích za to stojí. Smál jsem se od začátku do konce. ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Ujeté komedie, u které jsem se válela smíchy. Jelikož zbožňuji SG-1 a Atlantis, tak tenhle film byla pro mě povinnost. Jedniné, co mě na Snídani mrzelo, tak to, že se Chris Judge objevil jen na malou chviličku a taky by tam mohl být David Nykl. Jinak jsem nemohla z Davida alias Patricka, který zde hraje možná ještě větší pako, než je Rodney McKay. I love it!:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v kanadském městě Burnaby, které leží nedaleko města Vancouver v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)
  • David Hewlett (Patrick) a Kate Hewlett (Marilyn) jsou i ve skutečnosti sourozenci. (Jacinda)

Reklama

Reklama