Reklama

Reklama

Sourozenci Patrick a Marilyn nikdy nevynechali jedinou příležitost vjet si do vlasů. I nyní, v dospělosti, se umějí řádně poškorpit, ale jsou to rozmíšky především z lásky. Takovou rovnováhu je ale tuze snadné narušit. Například stačí, aby si Marilyn přivedla do domu zděděného po rodičích nápadníka Ryana, který je zároveň populární hvězdou známého sci-fi seriálu. Něco takového si přece mladší sestřička nemůže dovolit. A proto se neurotický podivín Patrick, kterému pan snoubenec rozhodně nepadl do oka, rozhodne její vztah za každou cenu podrobit destrukci. Přičemž ve slovech „za každou cenu“ se skrývá i význam „za cenu vraždy“. Jak jeho snažení dopadne, uvidíte v parodické, absurditou překypující černé komedii, na jejímž vzniku se podílela herecká parta, kterou dozajista zná každý fanoušek seriálu Hvězdná brána: Atlantis. V hlavních rolích vystupují reální sourozenci Kate a David Hewlettovi, přičemž druhý jmenovaný si u této velmi příjemné a povedené nezávislé taškařice střihnul i režii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

noriaki 

všechny recenze uživatele

"Kočičko, já nevím jak jsem se stal tím hvězdným žokejem. To musí být ten kosmický prach, který mě i přes nebezpečí drží tam kde patřím. Tam mezi hvězdy." Sympatická milá komedie, hlavně pro fanoušky Stargate Atlantis. Celé osazenstvo téhle jednohubky totiž pochází z výše zmíněného seriálu. Je tu Rodney, jeho sestra která hrála jeho sestru znovu hraje jeho sestru, a Carson září v perfektně zahrané trojroli. Mihne se tu i Teyla a Teal'c. Ti všichni dohromady fungují jako sladěný tým, který nenechá diváka odpočinout. Hlavně mezi Hewlettovými to pořádně jiskří. Humorné scénky se povedly a tak není co vytknout. Snídaně pro psy není nijak výjimečný film, ale rozhodně nezklame. Pro fanoušky ságy je to povinnost. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Snímek byl příjemný; mám rád Kanadu a chtěl bych tam (od)žít. První hodinu jsem měl asi pět roflovýtlemů, než jsem začal tušit, jak to asi skončí. To vše kvůli náhlé změně chování Patrickovy sestry, ale netušil jsem, že snoubenec je policistka. Bod tedy pro scénáristu. Trochu mi však vadí, že po této nápovědě už film neměl správnou atmosféru. Už nebyl u mě žádný roflovýtlem. :/ To zejména kvůli gay prvkům; sestru snoubence mohla zahrát Amanda Tapping (v blond), a bylo by to tak dokonalé... ✔ ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký příznivce Stargate Atlantis jsem nemohl tenhle film minout. Znalost SGA divák nepotřebuje, nicméně má pak výhodu, protože, přestože David Hewlett hraje téměř totožný charakter jako byl jeho Rodney a nutno říci, že jsem za to rád, protože Rodney McKay je vůbec nejlepší postava ve Stargate, a stejně tak jeho sestra, vidět Dr. Backetta alias Paula McGilliona a Christophera "Teal´ca" Judge v těchto rolích za to stojí. Smál jsem se od začátku do konce. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jako bývalému fandovi Stargate se mi tenhle film vážně líbil. Je fakt zajímavá změna vidět geniálního neomylného vědce McKaye v roli naprostého blázna,který chce kuchnout nepříjemného partnera své sestry. Ale těm co SG neviděli tenhle film asi moc neřekne... Kdybych nebyl fanda SG, tak bych se snad ani neobtěžoval se stahováním... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

David Hewlett je zkráceně řečeno prostě frajer. Přál bych mu, aby dostal možnost zazářit v nějakém větším projektu, když je teď Atlantis pasé. Sice se epizodně objeví v druhé řadě SGU, ale jeho talent by si rozhodně zasloužil víc. Jinak souhlasím s tím, že film samotný by snesl zkrácení o pár minut, jelikož se občas objevila nějaká ta hluchá místa, avšak některé žertíky a scénky se povedly. O rande na slepo s "Teal´C" ani nemluvím. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v kanadském městě Burnaby, které leží nedaleko města Vancouver v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)
  • David Hewlett (Patrick) a Kate Hewlett (Marilyn) jsou i ve skutečnosti sourozenci. (Jacinda)

Reklama

Reklama