Reklama

Reklama

Recenze (16)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Námětem někde mezi příbuznými Hostel a Carver, kvalitou pak... no, někde uprostřed. Live Feed je jednoduchý exploitation, navíc levný a ne zrovna dobře natočený. Tvůrcům se však musí uznat zápal pro danou věc - a tím je úspěšná snaha vyvolat u diváků zhnusení. Polodokumentární kamera, špinavý hotel, osazenstvo plné úchyláků, deviantů a navíc kanibalů, a samozřejmě spousta sexu, násilí a krve - to všechno dokresluje šílenou atmosféru uprostřed pekla, z něhož jen těžko utečete. Škoda, že zpočátku snímek dost nudí, ke konci pak krev sice stříká jako z vola, ale samotné akty jdou často mimo záběr. Spolknutý had a závěrečné utržení hlavy jsou ale celkem efektní momenty. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film Ryana Nicholsona sa vcelku vydaril a poukázal akým smerom sa zrejme bude uberať jeho ďalšia tvorba. Áno, narážam na litre krvi, nahotu, gore i rôzne násilnosti a úchylnosti, ktoré však dokáže zaobaliť do slušného celku a dať im (väčšinou) aj význam, takže hoci si Nicholson točí čo chce, má to aj dej a v tomto prípade tiež uchádzajúcich hercov. Príbeh ukazuje partiu mladých, ktorí sa na výlete v krajine šikmookých dostanú do konfliktu s mafiou a miestnymi zvykmi a následne zažijú pekelnú dovolenku plnú sadizmu a napätia. Film mi pripomínal taký mix Hostelu a Motelu smrti, no technickým spracovaním je od nich ešte ďaleko; cítiť tu amatérčinu a vidieť lacnú kameru. Snáď si režisér časom zarobí aj na novú, lepšiu:-) A pokiaľ by to nebolo jasné z predchádzajúcich riadkov - nie je to nič pre citlivejšie povahy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tedy ne že by mi hojnost krvavých scén v hororech vadila, ale problémem je, že v Live Feed je to všechno hrozně samoúčelné a film v podsatě nic jiného než krev (popř. sex) ani neobsahuje. Děj je tedy nijaký, postavy divákovi lhostejné a gore uspokojivé... komu to stačí, ten se na LF podívat může, já očekávám přecijenom trochu víc. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem, viděl jsem, smazal jsem a ještě teď je mi špatně... Dobře mi tak, nemám koukat na takové úchylárny... Pokud se potřebujete zbavit hodně dotěrné přítelkyně (přítele), pozvětej ji (ho) na romantickou večeři, pusťte mu tento film a hodně hlasitě se smějte... po půl hodině přítelkyně (přítel) uteče, zahodí mobil a přestěhuje se do Jížní Ameriky... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový je vlastně celý film „Live Feed“. Není to snímek pro slabé žaludky, není to film, který by měl pobavit každého. Zhnusí, to ano, bohužel některé možná i kvalitou obrazu, která není dána špatným formátem, ale jednoduše špatnou kamerou. To je podtrženo i otřesnými hereckými výkony, což je jednoduše dáno tím, že tohle vám velké studio nezafinancuje ani omylem. Snaha je hezká, ale jen pro pěkné efekty a gore triky pro mě „Live Feed“ nebude mistrovským dílem. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama