foto

Kevan Ohtsji

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shadow of the Lotus
2014 Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Les sebevrahů (TV film)
2012 Broken Trust (TV film)
2011 Rodina v ohrožení
Srážka planet (TV film)
2008 Impuls
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
2006 Hell Hath No Fury
Hot Wheels Acceleracers: Hlavní závod
Live Feed
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
2005 Elektra
Hot Wheels Acceleracers: Rychlost ticha
Hot Wheels Acceleracers: Start
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Eighteen
G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Loučím se, děvče (TV film)
Osudový dotek
Thralls
Trýznění
Very Cool Christmas, A (TV film)
2003 Pavučina snů
1998 Američtí draci
Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
1995 Freeman - plačící drak

TV seriály

2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
Arrow (TV seriál)
A.W.O.L. (S04E11)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Daleká cesta (S01E02)
Arrow (TV seriál)
Restoration (S04E03)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Poslední boj, část první (S08E16)
2004 Traffic (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
Časy se mění, část první (S08E01)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat domů (S07E02)
Návrat ztraceného syna (S07E01)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Bardo Thodol (S03E18)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Trojka (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace