Reklama

Reklama

Fantastický mazel

  • Hongkong Chang jiang qi hao (více)
Trailer

Ti je chudý stavební dělník, který se ze všech sil snaží udržet svého synka Dickyho na prestižní soukromé škole. Přestože Ti dělá co může, aby mu zajistil příležitosti, které sám nikdy neměl, Dicky si ve třídě připadá jako odstrkovaný a přehlížený outsider, protože nosí obnošené oblečení a na rozdíl od ostatních spolužáku nevlastní nejnovější elektronické hračky. Jednoho dne Ti najde na skládce tajemného “plyšáka“ a spěchá s ním domů za Dickym. Přestože podivný chlupatý tvor na první pohled nevypadá jako obyčejná hračka, když si s ním chlapec začne hrát, ukáže se, že je mnohem, mnohem víc! Tohle není jen průměrná akční figurka, ale živý „mazel“ oplývající výjimečnými schopnostmi. Dicky vezme veselého mimozemšťana do školy, aby ho ukázal spolužákům a konečně na ně udělal dojem. Jenže svéhlavý fantastický mazel má vlastní představy o zábavě a situace ve škole se záhy beznadějně vymkne kontrole... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Kto už videl Kung-fu melu alebo Shaolin futbal vie presne do čoho ide. Humor Stephena Chowa mi sedí a niektoré scény boli skutočne vtipné. Asi najviac ma pobavil súboj v uličke v štýle Bruce Leeho, ale i scéna sen versus realita, kde vyšli najavo skutočné schopnosti maznáčika. Deti boli veľmi spokojné, páčilo sa im, u mňa priemer, takže dávam rodinný priemer 70% a slabšie štyri hviezdy. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná pohádka pro nejmenší, ale pozor! Nejen pro ně! Mazel je opravdu jako hračka, něco jako mix Teletubies a flubera:-) Pár fórků tady je a dokonce se našlo místo pro ujeté scény podobné těm z předešlých Chowových filmů a u některých leckomu určitě ukápne nejedna slza. Pro děti jasná volba, ostatní se na to s nimi rádi podívají. Doporučují 4 z 5 fanoušků Teletubies:-)65% ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

No musím říct, že mi Stephen Chow zničil zbytek dnešního dne. Ne ovšem ve smyslu špatného filmu, ale čekal jsem něco podobného jako Kung Fu melu či Shaolinský fotbal(kdo by to nečekal, že?). Naladěn na humornou vlnu se mi dostalo krásně smutné pohádky, u které jsem málem uronil slzu. Tohle bylo snad to nejroztomilejší zvířátko co jsem kdy viděl:-) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Chudý ušmudlaný chlapec a jeho vesmírný supermanský pes. Na Chowa i přes pár ulítlých zábavných scének a okatě roztomilé CGI efekty poměrně krotká podívaná pro celou rodinu. Bránice jsou natrhávány výhradně na školní půdě zásluhou dvou pitoreskních učitelských individuí, slizkého šprta a zamindrákované obryně (žena nebo chlap?). Mimo školu se snímek zvrhává v moralitní historku, kterak otloukaný chuďas dělá vše pro svého syna. Nepopírám, že jsem se bavil, ale chyběly mi tu tradičně chowovsky šílené okamžiky, které nutí k nevěřícnému výrazu a záchvatům smíchu. Ne že by se o to CJ7 nesnažil, ale přenesení těžiště příběhu na malého chlapce a infantilního mimozemšťánka mi sedlo o poznání méně. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Poslední dva filmy Stephena Chowa jsem málem nepřežil. Tak mě zničily. Tohle mne ale nechytlo. Nebavilo. Natočené to není zle, jenomže po spektakulárním gejzíru gagů v SHAOLIN FOTBAL a KUNG-FU MELA je FANTASTICKÝ MAZEL jen nudná, rodinně zaměřená, neškodná směska, která nedokáže pobavit způsobem, jaký bych čekal. A pro pouhé náznaky blahem vrnět nehodlám. Zklamání. 40% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama