Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol fanúšik série Jeepers Creepers (dokonca dvojku som aj zabudol ohodnotiť) a nezmenilo sa to ani v tomto prípade. Niečo tak príšerne zlé som už dávno nevidel - horor, ktorý namiesto strašenia navodí iba pocit márnosti, trápnosti a v tom lepšom prípade kŕč v bruchu. Hlavný bubák bol len na srandu - kožená maska a vzadu na hlave niečo ako pankáč (Meg Foster bola strašidelnejšia, kľudne ho radšej mohla zahrať ona), postavy nesympatické a herecké umenie na úrovni osobitnej školy v rámci toporného posedenia pod jedličkou. Dejovú linku snáď ani nemý zmysel opisovať- len súhrn akýchsi blábolov, ktoré sa tvárili hrozne dôležito a ktoré boli pozliepané dohromady v trápnej kŕčovitej snahe o čo najlepší dojem. No výsledkom bol iba všeobecný chaos a nuda. Našťastie v jednej z posledných akcií som sa aspoň nasmial (scénka s guľometom a lietajúcim bubákom). Jedna hviezda hlavne z dôvodu, že odpad dávam hrozne nerád, skrátka iba strata času. 10/100 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám zdá se Džíprs Dokrýprsoval. Po solidní jedničce a jakž tak snesitelné dvojce přichází něco, co by se lapidárně dalo charakterizovat jako „Létající latexový dement dělá vrrrrr a sto minut střílí z výfuku své dodávky oštěpy po nesvéprávných kokotech“. Scenáristický rektální výtěr, citlivě doplněný výkvětem nekrotických neherců, který je vizuálně snad děsivější než mongoloidní výraz ve tváři laciné nafukovací souložnice. Nezbývá, než doufat, že tohle byla Vikiho poslední salva. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení slušné hororové trilogie. Obsahuje spoustu nelogických scén, nesmyslné chování všech postav a opravdu hrozné digitální efekty. Dávám hvězdičku z úcty k původním filmům, které jsem viděl mnohokrát a vždy je řadil mezi mé neoblíbenější guilty-pleasure. Divím se, že série kvalitou tak strašně upadla, když tvůrčí tým zůstal stejný. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama