Reklama

Reklama

Bereavement

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh začíná únosem malého chlapce Martina, který trpí vzácnou nemocí, díky které jeho tělo necítí bolest. Celých pět let zůstává jeho zmizení tajemstvím, až do doby, než se Allison, mladá dívka z Chicaga přistěhuje na venkov k rodině svého strýce. Ten přislíbil jejímu otci, že v případě smrti jednoho z nich se ten druhý postará o jeho děti. Na venkově se Allison shodou okolností dostává do víru hrůzných událostí, které zůstávaly dlouho utajeny v jedné staré jateční budově. Minulost staré jateční balírny otvírá své krvavé dveře a malý Martin dostává šanci na záchranu. Pach krve a hlas nářků však zanechává svůj morbidní odkaz. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (95)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Hrozná zbytečnost. Vždyť se tam vůbec nic nedělo. Od první do poslední minuty tam nebylo nic šokujícího. V první polovině už jsem si říkala: ,,Tak a teď už se to bude rozjíždět." A tato myšlenka mi pozůstala celých 100 minut. 100 minut neblahé nudy, absolutně nevýrazných herců, ( jediné, co nebylo nevýrazné byl nafouklý hrudník hlavní hrdinky ) nudného záporáka a ještě nudnějšího Martina. Celé mi to přišlo úplně bezduché a zdálo se mi, jako bych nad projekcí strávila snad celou noc. Na doporučení bych tu nic nenašla. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Spokojenost. Řemeslně už je to mnohem vyspělejší než Malevolence, takže by se snímku snad mohlo dostat lepšího všeobecného přijetí. Trochu mě ovšem mrzí, že se odminule dost zklidnila hudba - těch nepříjemných pazvuků (při nichž mi v prvním díle vždycky pěkně zatrnulo) se zde bohužel nedočkáme. No a nejvíc asi škodí nevýrazný, nepřesvědčivý a necharismatický záporák. Naopak plusový body si může přičíst představitel malého Martina i režisér Mena, který v nízkorozpočtových podmínkách dokázal znovu natočit film, u něhož se nebudu bránit další projekci. Moc se těším, až se vrhne na nějakou ambicióznější látku. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Za tři, ale s odřenýma ušima. Bereavement už totiž postrádá onu syrovost a všudypřítomný pocit beznaděje staršího Malevolence. Tajemný maskovaný zabiják je nahrazen "obyčejně narušeným psychopatem" se zvrhlými úmysly, co potřebuje předat žezlo svému malému nástupci. Děsivost se taky téměř vypařila, místo ní nastupuje v druhé polovině filmu lehká brutalita. Jenže nefunguje tak jak má, divák je totiž otupěný zbytečně přemrštěnou stopáží. Mena tedy s druhou částí své plánované trilogie zůstává na půli cesty k vytvoření něčeho zvláštního, tedy co se hororového žánru týká. POZOR: počkejte si na konec závěrečných titulků. Film ještě chvilku pokračuje a navazuje na předchozí Malevolence. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době dobře zpracovaný horor, který se nedrží dnešních hororových šaškáren jak jsem zvyklí (to sami poznáte na konci filmu) Stevan Mena přes to, že měl malej rozpočet, tak to sesumíroval na výbornou, těším se na další jeho tvorbu. Psychopat mě tak neohromil, jako jeho malej kamarád Martin, který měl vždycky za úkol po masakru tak trochu poklidit, pec, háky ...Co se týče herců, tak ty se sešli v dobré formaci, jak jsem se už zmiňoval tak Martin (Chase Pechacek) malej, tichej, ale neskutečně živej .Tak strýc Michael Biehn a hlavní hrdinka Alexandra Daddario (která podle mě má původ odněkud z Irska, protože jí podprsenka vůbec nic neříká). Určitě na 59% tohle není, osobně 75 Vřele doporučuji ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(11/2014) / Pýtam sa prečo sme si museli odtrpeť "úvodnú" hodinu kým sa niečo začalo diať? Kopa nudy a kecov, ktoré nemali nič spoločné s tým čo film chce byť. Keby pán režisér nechal Sašku pobehovať v tielku kludne celú hodinu, urobil by lepšie ako skúšať budovať atmosféru alebo čo. Ako celok je Bereavement hrozne rozháraný, chcelo by to poriadne učesať. Škoda hlavne tých pár excelentných motívov a momentov, ktoré sa z tej nudy občas vynorili. Remeslne natočené na úrovni, len to ale nestačí. (4/10) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno