Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Se scénou, kdy se vrhli rodiče spolužáka na asi 15letou Ami, snažíc se jí sejmout za pomoci toho, co kuchyň dá, mi došlo, že tohle jsem ještě nežrala, takže už mě pak mnoho nepřekvapilo, ale klidně bych si ještě přidala. Víc nesmrtelných holek kosících vě školních uniformách neřády nejvyššího kalibru. Už vím, v jakém typu filmů čerpají Tarantino s Rodriguezem inspiraci a naopak. Bylo to přehnané, absurdní a až neskutečně nedůvěryhodné, ale bylo to taky s přimhouřením oka zvrhle zábavné. A přehnaný anglický dabing tomu jen v dobrém smyslu přidal na chuti. ()

petero 

všechny recenze uživatele

- po Tetsuo Bullet Man som akosi dostal chuť na ďalšiu Japonskú šialenosť a tak na rad prišla už dávnejšie zaznamenaná existencia The Machine Girl. Neuspokojil ma celkovou nie až takou tvorčou nadšenosťou ako som čakal hlavne zo strany viacmenej prihrávajúcim hercom, len zaujalo uletenosťou, poctivou dávkou gore a samozrejme sa tam stále niečo nezvyčajné dialo takže nuda rozhodne nehrozila. Nasledoval ďalší pokus z tohto žánru. A výrazne lepší - Tokyo Gore Police ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda, tak příšernej scénář se jen tak nevidí, lepší bych snad vyhráb i ze zachodový mísy, stejnětak herci úděsný, ale tady jde prostě jen o zabíjení s co největší porcí brutality a to se daří fakt na výbornou, neustále je všude krve jak nasráno, takový kvantum může závidět i Tarantino, spousty brutálních scén,kdy se tam sekaj, půlí a masakrujou všichni herci a na závěr je největší masakrovačka s použitím těžkotonážního děla, který má hlavní hrdinka nasazený na pahýlu ruky a s matorovkou, která našla fakt pěkný uplatnění v tomhle filmu, škoda jen občas trochu slabších triků. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Film probíhá asi takto.......Sekaná! Morální vsuvka. Golfový pán! Morální vsuvka. Kondicionér! Morální vsuvka. Strážci vesmíru! Morální vsuvka. Katova chňapka. Morální vsuvka a velké finále.......DRILL BRA!!!!!! Výsledek? Kvalita filmu se pohybuje hluboko pod bodem mrazu a zábavnost filmu vysoko nad teplotou varu....V životě jsem se u filmu takle nebavil ()

JAn 

všechny recenze uživatele

What if we wash your hair with your son´s blood. Laciná přehlídka samoúčelných exploitation násilností z bizarního světa, ve ketrém je jakékoli jednání jen podnětem k další akci a vraždění. A pokud na tuhle hru přistoupíte, čeká vás nebetyčná zábava. Šílené přehrávání, cool drsňácké hlášky, solidní akce, včetně zábavné choreografie, skvělé nápady typu létející gilotyna, drill bra, sushi, jedinečné splatter scény a litry a hektolitry umělé i digitální krve. I samotná Minase Yashiro je oproti Rose McGowan opravdu k nakousnutí. Takhle to vypadá, když na place vládne zábava a nadšení, které se pak promítnou v samotném výsledku. Snad jen toho děje mohlo být trochu méně. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama