Reklama

Reklama

Prokletý

  • USA The Skeptic (více)
Trailer

Smrt tety známého právníka Bryana Becketa (Tim Daly) provází velmi zvláští okolnosti. Její synovec se nastěhuje do zděděného viktoriánského sídla, kde údajně straší. V domě skutečně dochází k podivným incidentům, které zarytý skeptik zpočátku ignoruje. Pak se terčem strašení stává sám Bryan a v jeho tvrdé slupce se pomalu začínají objevovat trhliny. Hlasy a přízraky v noční temnotě, indicie strašlivého tajemství – to vše přiměje dosud chladně uvažujícího Bryana pustit se do pátrání po děsivé pravdě, která ho může zničit. Ta mu ovšem jako prchavý stín stále uniká a celá se mu zjeví až v samém závěru filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že jsem se nebál. To bál, protože ta napjatá atmosféra panuje celý film. Jak už bylo řečeno, dům, ve kterém straší nepřináší do světa mysteriózních filmů nic nového. Jednou to stačilo. Hrozně se to vkleklo a nakonec to bez účinku vyšumělo! Bylo to jako povídka z Věřte - Nevěřte! Ano, milí přátelé, tento film si vymysleli naši ne přílíš originální scénáristi! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zase jednou horor, co by si zasloužil vyšší hodnocení než se mu dostává. Prokletý je poctivá duchařina, kde se nesází na lekačky typu "Počkám až to bude trochu napínavý a pak dám volume na plný pecky" , ale na poctivé, nečekané lekačky, atmosféru, dobré herecké obsazení a sympatického hlavního hrdinu, jehož chování člověk chápe tím víc, čím dál se snímek posouvá a odhaluje více a více z temné minulosti, která nikdy neměla znovu vyjít na světlo. Já se bavil od začátku do konce. Příjemné překvapení a Zoe Saldana ve vedlejší roli mě potěšila. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď to nieje katastrofa svojho žánru, má to nemálo problematických úsekov. A to hlavne scenár, ktorému záverečné sekundy nasadzujú bláznovu korunu. Proste logika šuma fuk. Ale pred tým všetkým sme mi diváci, neočakávali faux pas a tak sme sa nechali unášať nedeľnou chvíľkou duchariny. Mohla byť lepšia, nebyť záveru, mohla byť horšia, nebyť...ale to si už doplňte vy sami. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Duchařskejch filmů jako je tenhle je obrovská spousta,a pokud chce v týhle době autor diváka zaujmout,musí ho přišpendlit k sedačce,šokovat hrůzou,brutalitou nebo prostě tím,aby se divák posíral strachy.Tohle ovšem nudí,vždycky někdo mimo obraz vykřikne,a to je asi všechno,co se v tomhle filmu děje.A možná,že ani nikdo tímhle filmem šokovat nechtěl,vlastně je to spíš psychodrama/thriller,rozhodně ne horror.Každopádně je to ztráta času!30%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas som si pozrel tento film, že prehodnotím svoje hodnotenie, ale to sa nestane. Film je aj po opakovanom pozretí len na ciste 2*. Hlavne je to nuda a ducharčinou sa to nedá nazvať, keďže tých trademarkov tu je veľmi malo. Lakačky slabé, príbeh jednoduchý a triky skoro žiadne. Totálne zbytočný film, ktorý by chcel byt hororom, ale to je len jeho zbožne prianie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě New York včetně města New York. (Terva)
  • Film byl kritizován za slabé napětí, špatný dialog a velkou podobu s horory ze 70. let. (Terva)
  • Jedná se o poslední film Roberta Proskyho, který ztvárnil otce Wymonda. Herec zemřel krátce po dokončení snímku. (Terva)

Reklama

Reklama