Reklama

Reklama

Mike a jeho přítelkyně Sheryl se vydávají z Virginie do státního parku Lake Kimbrabow v Západní Virginii, kde chtějí kempovat v lesích a užít si turistiku. Zeptají se na cestu místního hlídače a ten jim poradí, aby jeli po Donner Trail nebo Willow Creek Bridge. Pak ale Mike potká na křižovatce místní obyvatelku Idu Foresterovou, která jim řekne, že v Timber Falls je překrásná krajina a nádherné vodopády a dvojice se rozhodne tam jet. Narazí na potížisty Brodyho, Darrylaa Lonnieho a Sheryl přesvědčí Mikea, aby se zbavil nábojů, které má v revolveru. Utáboří se, ráno je však Sheryl při koupání v nedalekém jezeře unesena. Zoufalý Mike ji hledá a nachází rodinu vyšinutých náboženských fanatiků, kteří jejich prostřednictvím chtějí zplodit dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (210)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Být to před pár lety, třeba dám i 4 hvězdy, ale hororů jsem už od té doby nakoukal tolik, že mám chuť dát i Odpad. Nedam, protože by to z mého pohledu nebylo fér. Ale jinak co si budeme povídat, tenhle film s ničím novým nepřišel, vyprávěno je zde něco, co už bylo vyprávěno jinde, dostat to šikovnější režisér, mohlo v tom být více mrazivé atmosféry a napětí, účinkují herci, jejichž obličeje bych už ani nepoznal, no a takhle bych asi mohl pokračovat dál... A ta závěrečná tečka - to už byl spíš takový výsměch ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Timber Falls ponúka presne to, čo od béčkového hororu očakávate. Začiatok,predstavenie postáv,zápletka aj koniec prinesú presne to, čo človek pri výbero tohto tipu hororu chcel. Vôbec nebude vadiť, ak si na 5 minút odskočíte, neprídete o nič, čo by ste už na začiatku filmu neočakávali.Príliš podobné filmom ako Texaský masaker či Pach krvi a podstatne slabšie. Jednoducho úžasný film na pozeranie s priateľkou či na vypnutie po náročnom pracovnom dni.Ako bonus dostanete tak gýčový koniec, že si poviete že toto by ste lepšie natočili aj Vy. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné hixplo o totálne strelených náboženských fanatikoch. Náboženský fanatizmus a jednotlivé charaktery postáv sú tu vykreslené priam ukážkovo. Chcelo to ale trochu viac krvi, lepšie využiť prostredie opustenej usadlosti a zatlačiť na nervy diváka prostredníctvom nejakého mučeníčka. Náznaky by tu boli, ale nič nebolo dotiahnuté. 70/100 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +naprosto normálně a uvěřitelně se chovající postavy, i ty záporné mají rozumnou motivaci, jo krev tu je -na hixploitation to má málo obětí, násilí, mučení/// Jedinou škodu na tomto filmu je to, že vám při něm nezamrazí, ani si nebudete vyskakovat z toho jak je to násilné, morbidní nebo jinak zvrhlé. V tomto směru je to možná až moc nevýrazné. Samozřejmě na nějaké akce tady dojde, ale na celkem dlouhou stopáž se toho tady zase tolik neděje. Rozhodně to ale není špatný film, dokonce z herců a z chování postav jsem měl radost, protože je to takové uvěřitelné, bez splašek dialogových klišé. Nějak podobně by jste se v dané situaci chovali i vy. Což tento kousek, ženě do vod nadprůměru./// Celkem 55%/// ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální nudná a ubohá hovadina, která jde celá přes hororový kopírák. Přišlo mi to snad až vynucené. Hned na začátku samozřejmě nechybí scénka, kde je problém s mobilním signálem, který prostě chybí. Následuje rozhodování kterým směrem se vydat k vytouženému cíli. Hlavní hrdinové samozřejmě dají na radu ,,náhodného" kolemjdoucího a vydají se klasickou zkratkou, která není v žádné mapě. Můžete tedy sami hádat, jaký osud je asi čeká a asi správně tušíte, že se nedostanou do Legolandu ani do Disneylandu. Rovněž nezbývá než pochválit překladatele názvu filmu, který pro výbornou přehlednost přeložil Timber Falls jako Oběť zla. Timber Falls, nebo také Oběť zla, to už nechám na vás je jeden z nejhorších hororů, které jsem za poslední dobu viděl. Není ani orginální, ani dobře zahraný, ani vůbec nepřipomíná horor, nebo něco hororu podobné. Totální ztráta času. Odpad! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama