Reklama

Reklama

Winx Club - Výprava do ztraceného království

  • Česko Výprava do ztraceného království (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před šestnácti lety se nejmocnější bojoví mágové Magické dimenze obětovali, aby porazili Zlo. Nyní je osud království v rukou mladé dívky Bloom, víly Dračího plamene. Doprovázena svými kamarádkami z Winx Clubu, musí Bloom čelit té největší výzvě: vstoupit do hlubin temné dimenze a bojovat proti zlu, aby přivedla své rodiče zpět k životu a odhalila záhadu spojenou s jejím původem. Uspějí Bloom, Flora, Stella, Layla, Musa a Tecna a porazí ty nejděsivější stvůry z nočních můr? Naleznou opět posledního krále Sparxu? Podaří se Bloom zachránit ztracené království a stane se princeznou Sparxu? Osud celé Magické dimenze je v rukou šesti statečných dívek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou zažívám nějaké manga období a tak mé oko spočinulo i na Winx Clubu. Sledování 6ti diskofilních víl, bylo fakt hardcore!!!! Žádný sladší film jsem v životě neviděl, miliony barviček, srdíček, světýlek. Šmankote, bylo toho vážně strašně, strašně moc! Vše pečlivě zabalené v absolutně nezkažené, sprostým slovem neoslovené krustě z cukrové vaty. Pro děvčátka od 2 do 6 let, určitě trhák, pro všechny ostatní zbytečnost... ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Jéééj, Lienka navrhla, že ideme do kina, predtým sme doma kúkli Hory majú oči 2 a teraz, že ideme vyrovnávať hladinu adrenalínu animákom v kine. A akým? Filmovým spracovaním Lienkynho milovaného seriálu Winx. Ako neviem prečo, ale nejako záhadne som tušil, že sa mi to bude páčiť a bola to fakt, že zábava :). Kino skoro prázdne a keď tak, kopa maličkých dievčatok a my v prvom rade úplne nadšený príbehom. Víla Bloom spolu so svojími kamarátkami ide hľadať svojích rodičov... Nie tých, s ktorými žije na Zemi, ale tých, ktorý sú stratený v čarovnom svete, ktorého špecifiká príliž nepoznám, lebo seriál som jakživ nevidel, ale kúzelné dobrodrúžsvo som si užil :). Asi stárnem :D. ()

Reklama

rodier 

všechny recenze uživatele

Tak videla to moje 9ti leta neter a dost se ji to libilo. Proste opet film u ktereho je demence hodnoticich na vzestupu. Proc proboha dospeli cumej na filmy pro deti a pote je hodnoti? Koukali jste v dospelosti na Smouly? nebo letajici cestmir? nebo fantomase? ja ano. a presto ze jsem se tomu jako dite smal, ted mi to prijde nesmyslne dementni - tak prosim necumte na neco, co neni urceno vam a uz vubec to nehodnotte! ()

choze 

všechny recenze uživatele

"BYLO NEBYLO, V PŘEDALEKÉ MAGICKÉ DIMENZI ŽILA OBYČEJNÁ POZEMSKÁ DÍVKA, KTERÁ ŘÍZENÍM OSUDU ZJISTILA, ŽE JE VÍLA A PRINCEZNA." Ještě jsem se tomu nedochechtal a už to do mě pral úžasný ústřední song, po kterém přišel kalibr nejtěžší - morfing hrdinek do jejich vílích podob, při kterém jsou nahé, ale jejich partie barbínovských proporcí zakrývá oslnivé světlo, a bitva s armádou zlých robotů, prokládaná povykováním, ve kterém pro zapamatovatelně (ne)kvalitní hlášku není místo. Těchto prvních pár minut pobytu v oné veskrze magické dimenzi (ještě teď mám v puse pachuť umělé hmoty), kde je magické snad i to poslední psí hovno v trávě, mě vzdor její zoufalé neoriginalitě (W.I.T.C.H. + STRÁŽCI VESMÍRU + ?) slušně nakoplo, ale pak akce ustoupila, začalo se zhusta blábolit o tom, jak člověk respektive víla musí naslouchat svému srdci a bylo po psině. Vychovávat děcka podobnejma kydama, který navíc vzdychají charakterově dokonale plochý postavy, to je zvrácený. ()

ASSEMBLEDSK 

všechny recenze uživatele

Úprimne čakal som o dosť horší snímok, ale ako celok je Winx Club: Výprava do Ztraceného Království fajn a aj celkom prekvapil, ale je to čistý priemer. Má niekoľko problémov... Za prvé CGI nieje dokonalé a pôsobí lacne (dokonca aj prvé Toy Story vyzeralo o dosť lepšie.) Za druhé: niektoré postavy vyzerajú vizuálne nesympaticky a za tretie: strašne mi vadila Stella. Na to, že ju mám v seriáli veľmi rád, tak tu mi prišla trápna a prehnaná. Hagen mi prišiel veľmi zaujímavý a teším sa, kedy ho v seriáli (možno aj vo filmoch) opäť uvidím. Hlavná záporáčka tohto filmu, Mandragora (čarodejnica hmyzu) mi prišla fajn a vyzerala veľmi strašidelne. Je škoda, že sme sa o nej nedozvedeli niečo viac. Transformácia Enchantix (3D verzia) sa mi veľmi nepáčila, hlavne preto, lebo neobsahovala pôvodnú pieseň Enchantix z 3. série seriálu Winx Club. Finále tohto filmu je ukončenie celého hlavného príbehu Winx Club na ktorý sme čakali celé 3 série od roku 2003. 5/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Děj je zasazen do událostí odehrávajících se po třetí sérii seriálu Winx club (od r. 2004). (JackBurda)
  • V českom znení vyšiel tento film roku 2008. Vtedy bola v češtine nadabovaná iba prvá séria originálneho seriálu. (BLEEDER)
  • Bloominej planéte sa v tomto filme hovorí Sparx, i keď podľa originálneho seriálu Winx Club (od r. 2004), by sa táto planéta mala volať Domino. Je to kvôli tomu, že americká televízia 4Kids predabovala pôvodný seriál a zmenila niekoľko názvov vrátane Domina. Presne tento istý problém sa nachádza aj vo filme Winx Club: Magické Dobrodružství (2010). (BLEEDER)

Reklama

Reklama