Reklama

Reklama

How to Be

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hrdina filmu Art (Robert Pattinson) prochází "existenciální krizí" dvacátníků. Rodiče ho nechápou, holka ho nechala, kamarádi jsou ještě divnější než on. Jako východisko z nouze si pozve kanadského poradce, který jej i jeho rodinu má naučit, jak žít plnohodnotný život a co hlavně - užívat si ho. (Morien)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, už sem říkal že je to nuda ? Začíná to slibně, jeden chlapík je na rozcestí mezi lidstvím a tím, co nikdo nezná (sebevražedný terorista, sebevrah, nezaujatý pozorovatel). Bohužel si koupí knihu dle níž testuje možnosti, jak se dostat zpět mezi lidi. Moc se mu to nedaří a rádoby nudně vtipné výstupy toho jsou důkazem. Hudba je zvláštní, asi stačí říci, jak se mi ulevilo když obdaroval bezdomovce kytarou, a nelze vyjádřit mé zhrození nad koupí nové. Pusttě si radši BenX a na tohle zapomeňte :.-) ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pokus moc dobře nedopadl. Osmdesátipětiminutový snímek se zdál delší než mnoho dva a půlhodinových filmů. Ne, že by mi nějak vadil herecký projev Pattisona, popravdě jsem ani nevěděl, že umí takto hrát, ale jeho postava, stejně jako zbytek dalších, byly neskutečně iritující. Každou čtvrthodinku jsem bojoval s tím to vypnout a dokoukat jindy. Roli doktora jsem absolutně nechápal. To jeho neustálé objevování se kdekoliv, nebylo vůbec vtipné, bylo absurdní. V rámci filmu obecně sice dost neoriginální, ale jediná užitečná myšlenka tohoto snímku je, že člověk musí přestat fňukat, spoléhat se na ostatní a jednoduše se zapřít a něco se svým životem udělat sám. // 35% ()

Reklama

Simbet 

všechny recenze uživatele

Po prvních patnácti minutách jsem to chtěla zabalit, ale dala jsem tomu ještě pět minut a kupodivu jsem se začala bavit. Po příjezdu psychologa, který začal udílet rady, tak to stálo fakt za to. Když Pattinson na základě jeho rady objímal kuchyňskou linku, tak jsem se až řechtala. Nicméně faktem zůstává, že je to příběh spíš smutný a já jsem chtě nechtě musela zavzpomínat na své dospívání, které se zas tak moc nelišilo od toho Artova (rodiče by vyprávěli). Robert mně do role outsidera asi sedí víc než do role suverénního upíra (ne, že by mu to neslušelo) a zahrál to opravdu skvěle. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, depresivní, děsivé, vtipně tragické, bláznivé, Robert Pattinson × trochu nudné. Co na to říct? Záměrem tvůrců možná bylo, aby z filmu vyzařovalo nervózno a to díky šílené kakofonii co ve filmu hrála, včetně těch "divných" lidí a existencí, co tam všude běhali, bych řekla, že se jim ten nervózní plán vydařil. Robert zahrál opravdu vtipně divného chlapíka, jeho kamarádi byli taky dobře šílení, včetně jeho katastrofické rodiny a ještě pomatenějšího pana psychoterapeuta. Nevím, ajký poznatek si přinést z tohoto filmu, snad jen.. ..že bílé prázdné stěny ve svém domově nechci mít.. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Hodně divný, až absurdní film. Námět byl sice skvělý, ale jeho zpracování mi vůbec nesedělo. Místy se to snažilo tvářit hluboce a intelektuálně, ale vlastně to vůbec nedávalo smysl (aspoň mně teda ne). Největší problém tohoto filmu je ten, že se zdá, že namá vůbec pointu a až do konce se jeho děj jen potácí sem a tam, aniž by si tvůrci ujasnili, co nám tím vůbec chtějí říct. Nezdá se mi, že by tento snímek dostál svému názvu, protože v podstatě nebyl schopný odpovědět na otázku HOW TO BE... Výsledný dojem tedy nijaký, pochválit můžu jen Pattinsona, který překvapil uvěřitelností své role. ~(1,7)~ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama