Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Kirsten Steward jinak a pořád stejně. Pominu li její emocionální tabula rasa v rámci série o třpytivých upírech, její herecké portfolio obsahuje role charakterově ne nepodobné. Není to ke škodě, ale připadne mi že hollywood vsází na čím dál užší profilace. Rileyovi nejsou špatný, prý nezávislý, snímek. Zajímavý děj a zápletka na zdlouhavých skoro dvou hodinách, což je možná trochu ke škodě. Jinak se ale nejedná o špatné drama, a ani toho "drama" tam není tolik, takže si u toho člověk docela i odpočine. Prostě sympatické, ale líné. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pekne z ostra a priamo zrežírovaná realita, odhaľujúca ďalší príbeh v ktorom sa pretínajú protikladné pocity dospelých a teenegerky, ktorá hľadá to správne miesto vo svojom živote. Pomoc, ktorá sa jej dostala ju z časti predsa len zasiahla a pomohla jej k hľadaniu nasledovného zmyslu života, len škoda, že jej ďalší spôsob života, už nebol zobrazený. James Gandolfini sa u mňa zapísal v dobrom svetle, už v seriály Sopranovci, kde tiež hral rolu otca v ktorej mu to ozaj svedčí. Aj teraz sa stal tým najväčším ťahúňom a ako silný buldozér pôsobil nezastaviteľne, keď tlačil všetku tu zátaž pred sebou a svojou chlapskou, tvrdou povahou skvelo zakrýval svoje vnútorne pocity. Do celého projektu dobre "brnkal na strunu" Marc Streitenfeld, ktorý občasnými jemnými tonami prispel k trocha tmavšiemu a pochmúrnejšiemu obrazu. Pomalý spôsob rozbaľovania deja a tiež nadviazanie do úvodu, prinúti človeka si všímať každý moment a to mi celkom vyhovuje. Takto z ľahka krok za krokom sa odkrývali aj tieto jednotlivé udalosti, doplnené vkusnými humornými dialógmi (budeš si ma vydržiavať? kúpiš mi pekné veci? áno, kúpim ti zmeták a lopatku), či ostré používanie vulgarizmov, ktoré sú bežnou formou v živote a ktoré často odľahčujú vypätú situáciu.70% ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Hmm, cítil som sa ako na pedofilnej výstave šteňat... booore, 110 minút jakotu pre nič... tzv. Stewartka nedokáže hrať, pobehuje tu tak splašene ako v "Twilingu", len s tým rozdielom že tuna je v jednom kuse s holým zadkom. Otravuje ma jej výstup, krik, ksicht (klamal by som, v určitých uhloch pohľadu noo) ale inak? alergia... No a duniaci starý foter Soprano? asi mi vzali kus srdca, nedokázal som sa do tohto vžiť. 4/10 ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Precizně odvyprávěný příběh několika pošramocených životů, který čerpá sílu především z bezprostřednosti a jednoduchosti. Velmi intuitivně vyprofilované postavy, které se chovají tak, jak by člověk očekával. Výborný James Gandolfini i Melissa Leo jako zlomený pár rodičů a vynikající Kristen Stewart, která po "Cake Eaters" a The Yellow Handkerchief" opět předvádí, že hrát rozhodně umí. Prostředí New Orleans, evidentně ještě nevzpamatované z hurikánu Katrina, bylo též skvělou volbou a dodalo příběhu potřebnou atmosfétu a pocit stísněnosti a bezmoci. Čekal jsem na distribuci tohoto filmu velmi dlouho a vyplatilo se to. 10/10! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Seznamujeme se s Dougem a jeho manželkou. Zjišťujeme, že přišli o dítě a Dougova žena je psychouš, co nechodí ven. Doug odjede daleko od domova na konferenci, kde ve strip klubu pozná Kristen Stewart (ve filmu má hodně jmen) a i když se k němu ona nechová zrovna přívětivě, nadává mu a neustále by mu chtěla "vykouřit péro" nebo ho "ojet", tak se o ni stará, dává jí peníze a spraví jí dům. Vynahrazuje si tím mrtvou dceru a dokonce se mu povede dostat manželku z domu. Hlubší myšlenka filmu ale chybí. Kristen jen šokuje sprostými výrazy a producíruje se jako šlapka, za vším hledá nabídky k sexu nebo narážky na sex a je prostě spíš odporná kráva než sympatická zlomená duše mladistvé striptérky. Ve filmu The Runaways jsem jí tu rebelku věřila, tady je jen trapná... PS: 21-letá herečka hraje 16-ti letou, Hollywoodské klišé... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno