foto

Eisa Davis

  • nar. 5.5.1971 (49 let)
    Berkeley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Po svatbě
2018 First Match
2014 Jack Ryan: V utajení
2013 The Volunteer
2012 Call Me Doctor
The Letter
2011 In the Family
2010 Svět podle Mallory
2009 Passing Strange (TV film)
2008 Rakeťáci
2006 Architekt
2005 Confess
2003 Robot Stories
2001 Mourning Glory

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
Need to Know (E08)
2018 God Friended Me (TV seriál)
The Prodigal Son (S01E07)
A House Divided (S01E06)
Rise (TV seriál)
What Flowers May Bloom (E03)
Pilot (E01)
The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
2016 The Family (TV seriál)
Of Puppies and Monsters (E03)
Mrtvý bod (TV seriál)
Vnitřní ohrožení (S01E21)
Němý svědek (S01E20)
Loupež.com (S01E18)
další epizody (4)
Domek z karet (TV seriál)
45. kapitola (S04E06)
44. kapitola (S04E05)
43. kapitola (S04E04)
další epizody (5)
Jak prosté (TV seriál)
Krvavé břímě (S04E08)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Bug Out (E12)
Gotham (TV seriál)
Strašák (S01E15)
Domek z karet (TV seriál)
38. kapitola (S03E12)
34. kapitola (S03E08)
31. kapitola (S03E05)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Milosrdný Samaritán (č. 106) (S01E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dramatics, Your Honor (S05E15)
2012 Smash (TV seriál)
The Cost of Art (S01E04)
Pilot (S01E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Návraty (S01E21)
Hartovo srdce (S01E17)
Smolný den (S01E15)
další epizody (5)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Pirátský poklad (S01E09)
Lásky a trápení (S01E07)
Vše odpuštěno (S01E06)
další epizody (5)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soulless (S04E25)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Zápas (S01E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Patriot (S12E24)
2000 Soul Food (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Over Easy (E03)

Dokumentární

2012 Free Angela and All Political Prisoners
2006 Apparition of the Eternal Church

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Ona to musí mít (TV seriál)
#Láskajeláska (SEXUALITA JE PROMĚNLIVÁ) (S01E04)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky