foto

Joe Chrest

  • nar. St. Albans, West Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dokud nás vražda nerozdělí
2019 Dokonalé rande
Hnüs
2018 Mladí zabijáci
2017 Velký dar
When the Street Lights Go On (TV film)
2016 Boj za svobodu
Cold Moon
Deepwater Horizon: Moře v plamenech
LBJ
Like Son
Showing Roots
Zabít Reagana (TV film)
2015 Ant-Man
Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
Spatřil jsem světlo
2014 22 Jump Street
American Heist - Americká loupež
Black and White
Naboso
2013 G.I. Joe 2: Odveta
King of Herrings
Komorník
Nevyřízený účet
Návaly pod košem
Occult (TV film)
Oldboy
The Last Exorcism Part II
2012 21 Jump street
Chlap na roztrhání
Grázlové z vidlákova
Na cestě
Talisman
Volte mě!
Zabít tiše
2011 Drive Angry
Jeff, který žije s mámou
Láska, svatba, manželství
Máslo
Světová invaze
Texaský kat
That's What I Am
Vendeta
2010 House of Bones (TV film)
Knucklehead
Louis
Mask Maker
Red
Secretariat
Svět podle Mallory
2009 I Love You Phillip Morris
Informátor!
Zrození šampióna
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Front of the Class (TV film)
Tajný život včel
Who Do You Love
2007 Dannyho parťáci 3
2005 Klíč
Víra mých otců (TV film)
2004 3: Dale Earnhardtův příběh (TV film)
Letec
2003 Porota
2002 Hollywood, Hollywood
Kruh
2000 Dvojník
Erin Brockovich
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Lush
1998 Dangerous Proposition
Zakázané ovoce
1997 Hlídači času
1996 Desert Breeze (TV film)
Loterie (TV film)
1995 Královská ryba (TV film)
Skryté zlo
1994 Cries from the Heart (TV film)
1993 Dům plný tajemství (TV film)
King of the Hill
Případ Pelikán

TV seriály

2019 Stranger Things (TV seriál)
Kapitola sedmá: Kousnutí (S03E07)
Kapitola třetí: Případ zmizelé plavčice (S03E03)
Kapitola první: Suzie, slyšíš mě? (S03E01)
2018 The Purge (TV seriál)
Lovely Dark and Deep (S01E07)
The Forgotten (S01E06)
What is America? (S01E01)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Nobody Puts Brady in a Crestmore (S02E08)
Proximity (S02E06)
2017 Sun Records (TV seriál)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola devátá: Brána (S02E09)
Kapitola čtvrtá: Mudrc Will (S02E04)
Kapitola druhá: Koledu, ty exote (S02E02)
další epizody (4)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Kapitola osmá: Vzhůru nohama (S01E08)
Kapitola sedmá: Vana (S01E07)
Kapitola šestá: Příšera (S01E06)
další epizody (7)
2014 Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
Zamčený pokoj (S01E03)
další epizody (5)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
Treme (TV seriál)
Nenechávej mě tady (S03E08)
Země zaslíbená (S03E07)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
We All Fall Down (S08E04)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Coded (S01E09)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Krize (S01E02)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Doma (S04E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Tantric Turkey (S05E09)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
522666 (S01E05)
Promised Land (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Conduct Unbecoming (S03E17)
1989 Family Matters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky