Reklama

Reklama

Cesta samuraje

Trailer

Samuraj Yang má od svého mistra za úkol vyvraždit členy nepřátelského klanu. Úkol splní, avšak nechá naživu malou holčičku, jejíž rodiče sám zavraždil. Rozhodne se o holčičku postarat a prchá s ní před svým vlastním mistrem a zabijáky ze svého klanu, kteří chtějí malou holčičku zabít. Útočiště nachází ve westernovém městečku plném cirkusových podivínů. Mezi nimi je i vrhačka nožů Lynne, jejíž rodina byla vyvražděna zlým zbojníkem a jeho družinou, která má nyní pod nadvládou město. Zbojník se do města vrací, tentokrát se však vesnice rozhodne bránit. Vykopají staré střelné zbraně a s velkou pomocí Yanga se zločinecké tlupě postaví. Doprostřed krvavé bitvy přichází i Yangův klan samurajů, kteří Yanga nakonec vystopovali. Samurajský klan a zlá zbojnická tlupa se navzájem víceméně pobijí. Zabití vůdce zločinecké bandy však čeká na Lynne... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (194)

Pump odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešním dnem přestávám věřit trailerům. Naprostá slátanina, pitomost a velké zklamání. Laciné béčko s trapnou a strašnou choreografií soubojů. Nevím jestli je to jen můj subjektivní pocit, ale scénárista měl asi absťák. Scénář rozstříhal a pak nechal papouška ty malé ústřižky vytahat z klobouku. Dokoukal jsem to jen z naprostého vyhladovění po asijských bojových filmech. Hlavní hrdina je docela sympaťák. Jestli mohu doporučit, tak si vezměte raději kuchařku a běžte si číst recepty. To vás nerozhodí a ještě se něco zajímavého dozvíte. Vím, že mě asi neposlechnete. Je to vaše volba, já vás varoval! Odcházím se učit voodoo..... Seung-mu Lee Seung-mu Lee Seung-mu Lee :´( ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Taková docela špatná a nudná akčňárna, která lehce chytá dech až v samotném závěru, kde uvidíme pár docela stylových akčních fines s mečem. Jinak je to spíš takové to laciné dobrodružství "originálně" míchající stereotypy samurajských a westernových filmů přerývající se s občasnými nánosy trapnosti... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chybí mi tam akorát více té temnoty..! Šedi, jemného popílku poletujícího ve vzduchu, dramatu... Pak bych šel bez zaváhání na maximum. Možná ale podobnému snímku drama moc nesluší, a režisér si toho byl vědom. Warrior´s Way je tedy "pouhou" akční blbinou, při které se jeden perfektně odreaguje: na kombinaci matrixovských soubojů s mečem a přehnaných barevných filtrů - spolu s jemnými náznaky hrané anime - lze parádně vidět, kam se postupem několika let celosvětová kinematografie posunula. Efekty a svižná akce hýbou průmyslem, a dokud to člověka baví, není na tom nic špatného. P.S. Kate Bosworth za ženu. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Seung-mu Lee o sobě dává vědět prvotinou The Warriors Way, která se pyšní dechberoucí kamerou, fantasticky do detailu dotaženým stříhem a samurajem Dong-gun Jangem, který za zvuku mysteriózně zvládnuté hudby, v doprovodu velkolepé výpravy a ruku v ruce jdoucí sexy K.Bosworth vládne mečem tak, jako nikdo před ním!!! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dve tretiny filmu sú tak na jednu hviezdu. Nuda. Nuda. Nuda. Postavy otravné. Hlavný hrdina nevýrazný nezaujímavý. Dej je doslova píčovinaa. Posledná tretina keď sa to začne všetko navzájom rezať našťastie film zachráni. Za ten masaker pridám kľudne aj dve * navrch. Aj keď ani tá akcia nie je dokonalá. To pozor. Ale videoherný vzhľad samurajov a zlých kovbojov kvitujem. Takže slabé tri hviezdy na záver. Nabudúce viac akcie v prvej časti filmu, pestrejšia bojová choreografia a lepší rezník do hlavnej úlohy = ultra super film. Takto sklamanie. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (4)

  • Zatímco obyvatelé městečka očekávají příjezd plukovníka a jeho mužů, můžete si povšimnout jejich vybraných oděvů, kostýmů a pitoreskních doplňků, a právě zde lze objevit černý šátek obvázáný kolem Ronova (Geoffrey Rush) krku, který z jeho krku v následném boji záhadně zmizí. (Conspi)
  • Je možné všimnout si, že malba na stěně salónu je parodií obrazu francouzského malíře Edouarda Maneta "Dejeuner Sur L'Herbe", kterou tvůrci filmu upravili k obrazu svému. (Conspi)
  • V průběhu boje mezi obyvateli městečka a plukovníkovými muži si lze povšimnout Ronalda (Geoffrey Rush), jak svoji výstavní kulovnici láduje náboji holým palcem, kdežto v záběru následujícím bezprostředně poté, kde pálí jednu ránu za druhou, se na jeho rukou nacházejí černé kožené rukavice. (Conspi)

Související novinky

Goliáš bude hodovat v pekle

Goliáš bude hodovat v pekle

23.01.2011

„Ve stylu 300“ je už poněkud ošoupaná formulka, ale Hollywood s ní pořád operuje. Několikrát jsme něco takového opravdu viděli, hlavně v seriálu Spartakus: Krev a písek či v aktuálním mixu westernu a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno