Reklama

Reklama

Poté, co se hrdina filmu probudí v nemocnici, vystopuje a zavraždí muže, který ho spolu s pokladníkem při přepadení v bance považoval za mrtvého. Jenže tím způsobí jen to, že společníci mrtvého mu teď jdou po krku. (Filmbox)

Recenze (51)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s komentářem Shita. Trošku víc flashbacků a můžem tomu dát nálepku romantického filmu. Pokud jste viděli plakát k tomuto filmu, určitě jste očekávali něco uplně jiného (já osobně si myslel, že se bude jednat o akci podobnou Street Kings). Přes tohle všechno to ale koukatelné je a když se přenesete přes vyloženě špatnou kameru, třeba se vám to bude líbit víc než mně:-) ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 3* a 4*. Ale nakonec jsem se přiklonil k hořší variantě. Jednak proto, že Cuba Gooding s fousy vypadá strašně směšně ( ale to i bez nich ) a také proto, že prakticky celý film ( až na konec) byl strašně pomatený a chaoticky poskládaný. Nakonec se však tento spletitý spletenec rozuzloval a spolu se solidním koncem to dalo dohromady slušnou podívanou. Kdyby se příběh vzpamatoval dříve, tak by to ty 4* mělo. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost časově zmatenej příběh, ve kterým je vám ale nakonec všechno jasný. Mě se to teda docela líbilo. Rozhodně lepší než všechny ty sračkoidní filmy za 200 milionů dolarů. Já vím, vím, děj je dost kravina, ale já celou dobu čekal, co se z toho vyklube. Fakt mě zajímalo, jak to dopadne. Hned několik mejch oblíbenejch (většinou vedlejších) herců se sešlo v jednom filmu a navzájem se celkem sympaticky vyrubali. 3 hvězdy by moje pocity z filmu vyjádřily nejlépe, ale aby se zvedly procenta, tak ještě hvězdu přihazuju. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný film, u ktorého sa síce nebudete nudiť, ale nijako zvlášť ani baviť. Cuba Gooding Jr. podal dobrý výkon. Je to film, ktorý veľmi nabáda k zamysleniu. Téma, ktorá tu bola už mnohokrát, takže určité odvetvia deju sú predvídateľné. Zo začiatku by sa dalo predpokladať, že sa jedná skôr o drámu. Prijemne prekvapí aj hudba. Nie je to oddychovka a človek musí byť pri sledovaní sústredený, ale za trpezlivosť sa vám film odmení zaujímavým zážitkom. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Film spadá do kategorie těch, kdy se dívám a nevím, proč postavy jednají, jak jednají a dělají to, co dělají. Stručně řečeno - dějově je to hodně nepřehledné. Akční scény se střídají s flashbacky a s monology hlavního hrdiny, což má zřejmě nastínit jakousi dramatickou linii, která ale u mě vůbec nefungovala. Celkové vyznění působí vyloženě béčkově. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii. (Terva)

Reklama

Reklama