Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Neskutečně béčkovaté béčko. Se vším všudy. Dost příšerný lokace. O hercích nemluvě. I ten Dolph se tu podle mě nudil. Ale budu to hodnotit v ranku do jakého to je nasazené. A tak když už má Dolph v ruce bouchačku je to celkem fajn. Holčina vypadá velice dobře a ani zápletka není úplně blbá. Co mě neskutečně vytáčelo tak bylo neustálý ujíždění autem. Hádám, že tím film strávil dobrých 25 minut. Honičky v autech orámovaly dvě slušné akce. Nejdříve na vojenské základně a finální hned hádejte po čem. Ano po honičce v autě. V rámci béčka dám solidních 55 procent. ()

mansonn odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto malo byt? "Neviete s kym sa tu zahravate"......to ja ako klon Ramba zpareneho s predatorom.Takto zly film som uz dlho nevidel....pekny moment - rozklada za bieleho dna naloze po vojenskej zakladni a nik ho nevidi , sak hej meria iba skoro dva metre....))))a tie akcne sceny, podla mna Dolph mal 4-5 dobrych filmov a potom upadok ktory sa nezastavil zatial, ocakavam , ze natoci spolu so Seagalom nejaky ten film , napr. Dobitie Europy - si ju rozdelia na polky a kazdy svoju vyhladi a nik ich nezastavi. Nudny film, prekombinovany a ozaj ta strhana Dolphova tvar nevie vyjadrit ziaden pocit. Nestahujte , nekupujte,nepozerajte ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jde o zatím poslední dílo podle povídky Dannyho Lernera. Zdá se, že béčkové filmy byly jeho parketa. Jako by autor neměl dost fantazie odehrává se děj jako už tolikrát ve fiktivní východoevropské zemi, kde vládnou gangsteři a armáda vedená krvavým generálem. A překvapivé není ani to, že se Ana a Mike dají dohromady. Alespoň, že ty výbuchy vypadají efektně a automobilové honičky také nepůsobí zle. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Béčko ....priam učebnicové. Keby som mal vypisovať tú kopu nelogických ba až absurdných blbostí z tejto zlátaniny, tak z toho bude román. Heh a vraj Dolph-ov comeback :)))) ....to by najprv musel vedieť hrať ....toto čo predvádza by som určite za herectvo neoznačoval. Rádoby recenzenti čo tomuto dali 4 či 5 hviezdičiek asi ešte v živote nevideli kvalitný film. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dolph's comeback?! To fakt nein. Film je naprostá sračka, působí až moc uměle, nelogicky v mnoha situacích, často nereálně a uspěchaně. Ale kdybych měl z těch 80ti minut vystřihnout dialogy, snad to nevyjde ani na 10 minut. Ono se furt něco děje, furt se střílí, mlátí, utíká, ujíždí, přesouvá, je mnoho výbuchů, rozpočet určitě nebude nějako velký, ale bylo z něj vyždímáno maximum. Podíváme se do nespočet lokací, Dolph se s nikým nesere, ale celé to působí až moc přímočaře, ale ani sám Dolph to neměl jednoduchý, často sám nestíhal, nestačil, záporáku bylo dost, ti dva hlavní jsou dementi, čekal jsem něco ve stylu, že po Anně a Dolphovi půjde nějaká ta mafie, či profi zabijáci, ale armáda budiž. Akčňáky s tímhle námětem miluju a Dolphovi fakt fandím, hlavní hrdinka krásná. Nesedne každému, já nic neřešil a plavil se v akci:) 7/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • V jednej z naháňačiek za denného svetla vchádzajú do krátkeho tunela, ale keď sa objavia na druhej strane, je zrazu tma. (Johnny.ARN)
  • Keď postavy utekajú s taxíkom Mercedes, v scénach mimo vozidla je viditeľný iba vodič a dievča chýba, ale keď sa kamera vracia späť do auta, dievča je stále tam a neskrýva sa. (Johnny.ARN)
  • Generál Drago (Bashar Rahal) využívá sovětský vrtulník Mil Mi-8T, zatímco Clive Connelly (Michael Paré) přiletí německou helikoptérou MBB BO-105CBS, vyrobenou firmou Messerschmitt-Bölkow-Blohm. (ČSFD)

Reklama

Reklama