Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento akční thriller se odehrává v Bělehradě, Chicagu a Kosovu a popisuje komplikovaný vztah dvou vzájemně odcizených bratrů. Ke dramatické akci dojde, když se jeden voják vydá do Ameriky hledat svého dlouho nezvěstného bratra a nemá tušení, že jeho bratr má možná klíč k ničivé zbrani, kterou vyvinul jejich otec a o kterou teď usilují teroristé. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná záležitost. Konečně se mi povedlo ten film sehnat a zkouknout. O Dacascose mi až tak nešlo byl jsem zvědavý hlavně na svého oblíbence ze Srbského filmu Sergeje Trifunoviče. Brent Huff překvapivě slušná režie i na akci se dá dívat a nekazí to ten kokotský neherec Něvski a to se rozhodně taky cení.65% ()

Reklama

Tazlandia 

všechny recenze uživatele

Právě teď na filmbox extra HD. Ujde to, ale nějak mi tam nesedí ten Madsen a mladá verze Dwayna. Trojka jen za tu bývalou jugosku. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka na úrovni filmov jedného nemenovaného ruského neherca na N. Je tam kopa exhviezd, ale nikto z nich nič nepredvedie. K tomu to vyzerá hnusne. Obraz je do siva bez poriadnych farieb. Toto je takt len pre otrlého diváka. 0/10. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama