Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo bylo to šílený a zvrácený, ale bohužel jsem po dokoukání necítil naprosto nic. Nebyl jsem nějak zhnusen jen jsem koukal co se tu neustále děje Takže pro mě spíše zklamání. A to jsem pro změnu nečekal nic extra. Navíc některé gore efekty či jiné efekty vypadaly hodně blbě. A to nemluvím o maskách. Další filmy od tohohle režiséra asi vynechám. Jeden jeho film stačí. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Spatlanec všeho špatného, co na světě je, potěší jak na hororové úchlárny závislé fanoušky, tak lidi, kteří prokouknou každý reklamní trik, a tak jim reklama na podřezávatka pro cool emaře přijde jako nevhodnější přístavek k televizním novinám na Nově. Ale celkově tomu chybí nějaký smysluplný rámec. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ultimátní přehlídka snad úplně všeho, co jste kdy chtěli vidět na filmovém plátně, ale báli jste se na to jen pomyslet. A taky toho, co ste nikdy vidět nechtěli a ani ve snu by vás nenapadlo, že to vůbec může někoho napadnout. Mléčné žlázy stříkající kyselinu, metr a půl dlouhá ozubená vagína a bullet time s fuckujícími pahýly. A spousta krve, úchylného humoru, záměrného tvůrčího neumětelství a totální videobéčkový look i feeling - Ve správném prostředí a se správnými lidmi ultimátní zážitek. A Festival otrlého diváka tím správným prostředím rozhodně je. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Vskutku velmi intenzivně přemýšlím, co bych k tomu asi tak napsala. Je to rozhodně dílko žánru, které nevstřebá jen tak někdo. Milovníci hororového filmu se dělí na několik kategorií. První kategorie je ta, která má v oblibě horory s duchařskou nebo démonickou tématikou a nejlépe bez krve, jde jim čistě o děsivou atmosféru, pak je tu kategorie, která vyloženě vyhledává slashery, neboli horory, kde oběti nahání killer s maskou, no a pak je tu ta kategorie, která se vyžívá v komediálních hororech s nesmyslnými hektolitry krve doprovázené těžkými a téměř nestrávitelnými gore scénami, neboli také splatterech. Jelikož v každé kategorii nacházím něco co mě zajímá nebo cokoliv co si užívám, je pro mě celkem složité na tuhle morbidní věc nějak reagovat, jelikož bych mohla někoho pobouřit svými myšlenkami a názory. Ale rozhodně je tohle extrémní splatter horor, takže jestli máš rád horory jako jsou Braindead, Evil Dead nebo Grindhouse, jestli se chceš zasmát a máš rád prostě krváky, nevadí Ti uřezané ruce, nohy, hlavy (a jiné části těla :D) tak tohle v Tvém inventáři určitě nesmí chybět. Já tomuto uměleckému dílu s úsměvem naperu 4/5, protože prostě wtf, je to brutálně vtipné, také protože nejsem normální a smála jsem se fakt hodně, tak se budu smát i při hodnocení. Každopádně někdy znovu ráda sáhnu po něčem z tvorby Yoshihira Nishimury. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak tady je to GORE v názvu naprosto zaslouženě. Tolik gejzírů krve, usekaných končetin, rozčtvrcených těl a bizarních tělesných mutací jsem pohromadě ještě neviděl. A tvůrci se v nich vyloženě vyžívají v předlouhých záběrech na otevřené rány, oddělené části těl nebo krvetrysky z ran. Produkční hodnota je na takovýto typ filmu nebývale vysoká, efekty, výprava, kostýmy, vše na úrovni, na kterou fanoušek splatterů není zvyklý. Snímek navíc dokáže neustále přicházet s něčím novým a originálním. JENŽE (dvakrát podtrženo): Skoro chybí humor a nadsázka (nepočítaje parodické reklamy), bez kterých to v tomto žánru prostě nejde. Spousta situací je už daleko za hranicí úchylnosti a zvrácenosti. Děj je bohužel slaboučký a bez emocí, takže dvouhodinová délka je opravdu hodně. A o gore zde naprosto jednoznačně platí, že čeho je moc, toho je příliš. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama