Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak dámy a pánové poprosím vás, aby jste před začátkem filmu odsunuli všechno jídlo bokem, protože vás brzo přejde chuť. Pohodlně se usaďte, vytáhněte deštník a gejzíry krve můžou začít stříkat na plné obrátky! Možná si chvílemi budete připadat, že sledujete jen nějaké reklamní shoty z japonské televize, ale nenechte se mýlit. Tyto reklamy jsou úplně o něčem jiném než ty, jenž nám nabízí u nás například NOVA. Bizardní slogany a nejrůznější propagační ukázky jsou místy opravdu šílené. „Chcete se nechat naverbovat do řad policie a beztrestně si pořádně zastřílet? Máte rádi bolest? Tak si kupte trojbarevné nožíky a pořádně se dořežte!“ Slovo GORE zde není uvedeno jen tak pro legraci. Zde ho uvidíte v tak velkém množství, že na to jen tak rychle nezapomenete. Budou se sekat nejrůznější končetiny, kutálet hlavy, občas se i kus mozku rozprskne na kameru, ale všechny tito momenty jsou natočeny v poněkud humorném duchu, takže si zakrývat oči rozhodně nebudete muset. Přiznám se však, že mě po čase ty vodotrysky červené tekutiny přestávali pomalu bavit. Dle mého názoru všeho moc škodí. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné !! Japka jsou mistři splatterové komedie, tímto snímkem mě o tomto faktu 100% přesvědčili. Snad nikdo jiný nedokáže natočit sled nechutných a smysl nedávajících záběrů tak, aby nejen že smysl dávaly, ale navíc, aby se u nich člověk zeblil smíchy. Nishimura děj dotlačil (s patřičnou dávkoku násilí) k té nejvyšší možné absurditě, kdy nic není tak, jak by mělo být. Gravitační zákony nefungují, anatomie lidského těla neplatí, smrtelnost lidí je relativní, Ďábel miluje nebe, Bůh se klaní peklu. Nebyl jsem vědomě schopen vstřebat všechnu tu nehoráznost, kterou mi tenhle japonský usurpátor hodil do xichtu. Dopřeju si celé tohle krvavé divadlo smíchu a tělesných odřezků znova... a pak ještě.. a ještě (a kurva chci ten barevnej skalpel pro šetrnější a ekologičtější sebepoškozování) ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám pecka! Gore jako od maminky. Míra ujetosti, perverze a brutality je enormní a já se nechávám unášet na krvavých vlnách jaké dokážou rozpoutat jen Japonci. Hromady uřezaných končetin, hordy ujetých mutantů a nefalšované šílenství policejního sboru ... naprostý béčkový výplach způsobující masturbaci mozku a jeho následné rozstříknutí po stěnách obýváku. Povinnost pro každého psychicky chorého jedince! ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Není to film bez chyb, ale celé je to takový masakr (doslova), že nad nimi člověk velkoryse mávne cizí uťatou Rukou. Ruka je mimochodem rozkošná, reklamy na zaručeně kawaii podřezávací nožíky, dálkové popravy a chrabře vraždící policii (až mě napadá něco o demaskované tváři pomahačů a chráničů, heh) taktéž, i jiných zábavně úchylných nápadů je tu přehršel a krev stříká opravdu mnoha proudy, co si přát víc? ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Patříte do té silně minoritní skupinečky lidí (nikoliv úchylů, proč taky takový výraz?!), co má ráda asijské přestřelené šílenosti? Tak v Tokyo Gore Police najdete úplně všechno a ještě víc ve velmi moderním a stylovém hávu a s dostačujícím rozpočtem pro všechny efekty. Tenhle masakr je křízencem Tetsua se Speed Racerem, kde hostuje Evil Dead a Hvězdná pěchota. Ovšem pozor. Není ani zdaleka tak dobrý jako třeba cyberpunkový Tetsuo nebo Ash s motorovkou. Je to vykrádačka všemožných klišé a navíc má o 20 minut přestřelenou stopáž. Ale pro jednou se dají přimhouřit očka a zkousnout ten cirkus na efekt a hlavně si vychutnat i takový filmek. Takže směle do světa kde bazuka slouží jako dopravní prostředek, kde lidi po sobě střílejí z kanonu zabudovaném v mozku a v obřím penisu, kde se vysílají v televizi reklamy na břitvy podřezávačky, kde policajti mají jako pejsky ženy v latexu s amputovanýma končetinama... a takovým výčtem bizarností bych mohl pokračovat ještě dlouho. Věřte mi, opravdu mohl! :-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama