Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo bylo to šílený a zvrácený, ale bohužel jsem po dokoukání necítil naprosto nic. Nebyl jsem nějak zhnusen jen jsem koukal co se tu neustále děje Takže pro mě spíše zklamání. A to jsem pro změnu nečekal nic extra. Navíc některé gore efekty či jiné efekty vypadaly hodně blbě. A to nemluvím o maskách. Další filmy od tohohle režiséra asi vynechám. Jeden jeho film stačí. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase o něco chytřejší. Průměrný japonec má v těle 30 litrů krve, soukromá policie je vynikající nápad, motorovou pilou se nenajíš, dětem je třeba místo ořezávátek s Hello kočičko kupovat podřezávátka v pastelových barvách, dokonce už vím, jak to vypadá, když se někdo ufuckuje k smrti a je mi jasné, že každý nipon inženýr je zmutovaná zrůda. Ale to jsem vlastně tušil. ()

Reklama

Musak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je vskutku specifický, chvíli na plné hodnocení, chvíli na odpad. Rozpočet na film musel byt nižší než cena piva v lidlu, ale krve je tam víc než ve všech tarantinovkách dohromady. Trochu říznuté Hvězdnou Pěchotou a to vše okořeněné japonskou zvrhlostí a nechutností a vznikne toto. Další do řady filmů, kde je třeba být hodně otrlý! ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Over the top brutalita najväčšieho rázu + nechutnosti prvej triedy tvoria zábavné dielo, ktoré ale pobaví asi len pánske publikum. (no možno nie, ale schválne to skúste pustiť svojej priateľke/žene v piatkový večer) Dal by som 5 nebyť do očí bijúcich chýb. Film ktorý sa neoplatí pozerať sám. Dúfam že TGP 2 bude aspoň rovnako zábavné. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Kultová "nechutiareň" v expozícii vyvolá prvý dojem akejsi chudokrvnej paródie na Blade Runnera - ostali omrvinkové odkazy futu-noir estetiky, namiesto replikantov sa lovia "inžinieri" a priestor po vynulovaní ostatného obsahu vyplnili výtrysky fan service morbidity, postupne získavajúcej (ne)kontrolu nad celým "dianím". Vyliahne sa tu za vlasy aj všetky možné vnútorné orgány pritiahnutý príbeh o pomste, rezanie, sekanie, štvrtenie, kyselina striekajúca z prsníkov, krokodília vagína, tucty odkazov na východnú aj západnú kinematografiu (od Lady Snowblood, cez Guinea Pig až po Terminátora)... pozliepaná pakáreň, ako fan service úplne pochopiteľná, ako film v máločom pozoruhodná. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama