Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

Woodstock 

všechny recenze uživatele

Nejen L.A., ale každé mnohamilionové město je odjakživa plné osamocených lidí. Dnes už ti single nešťastníci mají i připojení na internet. No to je mi novina. Jen nechápu, proč jsem se kvůli takovému objevnému zjištění a nějakému lůzrovi díval hodinu čtyřicet na televizi. Korunováno rozhovorem: „Čekám dítě.“ „A co budeš dělat? Necháš si ho?“ „Nevím...“ Takže je schopná si třeba hodit korunou a když padne orel, tak jít na potrat? Velmi romantické. Nesympatický lůzr a čerstvá single kráva. Na ČSFD krásných 75%. No comment. Asi mají zdejší single uživatelé radši líbání (jednou za rok o půlnoci pod silvestrovským ohňostrojem), než děti... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Romantická vzťahová dráma, ktorá sa v mnohých ohľadoch od štandardnej romantickej šablóny odlišuje. Je to taký svieži vetrík, ktorý funguje hlavne na princípe inteligentného dialógu a zaujímavých postrehoch o živote, láske, nádeji.... Koniec ma svojou horko-sladkou chuťou príjemne prekvapil. Čiernobiele spracovanie neriešim, ale myslím, že by sa snímok obišiel aj bez neho. 75/100 Videné v rámci Season Challenge Tour. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jakoby tenhle film zbytečně vystavoval na odiv svoji nezávislost. Takže je černobílý, jedna z hlavních postav kouří a všichni mluví občas sprostě. Nic proti tomu všemu, ale samotná romance s holkou, které bych nejradši jednu vrazil hned po pár minutách, zase tak zajímavá není. Respektive se jí stává až ke konci, kdy už to na můj vkus přišlo pozdě. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Obyčejné ale přesto zajímavé. Seznámení dvou lidí přes seznamku, fajn..ale to co z toho vykouzlil A. Holdridge je paráda. To, že je celý snímek ještě černobílý a natočený stylem dokumentu (co se týče kamery, ne děje), tak má takové zvláštní kouzlo. Herci na první pohled nejsou vůbec sympatičtí ani známí (což samozřejmě nevadí), ale postupně si vás získají na svou stranu. Co se týče příběhu, tak vás stále překvapuje až do samotného konce, né že by bylo úplně nečekané, co se stane, ale mám na mysli, těmi detaily a různými peripetiemi. ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásné. A dějiště impozantní, mé milované Los Angeles zachycené z úplně jiného úhlu pohledu, než člověku dostane ve většině filmů. Že měl film malý rozpočet? No a co? Neshledala jsem na něm žádný nedostatek, a atmosférou předčí leckteré hollywoodské trháky. Navíc černobílé provedení u tohoto typu filmů podle mě vždycky přidávalo na uměleckém dojmu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama