Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Film o několikadenní jízdě státy na jih, který je spíš jízdou, která má za cíl zjistit jací jsme a co vlastně od života chceme. Mám moc ráda tyhle malé filmy, které nechtějí šokovat, které plynou líně a hebce, jsou pomalé a velmi nejistě se kradou do mysli, za to na konci víte, že jsou usazené v hlavě právem. William Hurt je velmi šarmantní, sdílíte s ním jeho pocity. Za něj mluví už jen jeho oči! Kristen Stewart je výborná a potvrdila jen to co už si myslím dávno (je velká škoda, že je spojovaná pouze s Twilightem, kterej za nic nestojí), Eddie Redmayne je velmi atypický o to víc se do tohohle ne zrovna typického snímku hodí, budu se muset podívat na nějaký další film s ním a Maria Bello je taková dodatečná ozdůbka tohohle nenápadného, ale velmi příjemného filmu. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Další úžasný film ze zbírky Kristen Stewart :) ... opět mě dojal, nevim proč mě vždy ty její filmy tak dojímaj, ale je to tak. Uplne uzasnej příběh, to se mi líbí skvělí obsazení herců, všechno klaplo až na Eddieho Redmayna, v jednu chvíli byl jak namyšlenej blbeček, co me štval, celou tu dobu cestování. Ale ke konci to napravil a byl v pohodě.... Je to spíš 4+, ale jelikož mě Kristen svým hereckým výkonem opět dostala , tak dávám 5 hvězd :) ..... Doporučuji vám vidět tento film, je opravdu úžasný. Ti, kdo jsou fanoušci Kristen si ten film pustěj ještě hodněkrát :D :) .... ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Krásný, moc krásný film. Nevím, proč jsem s ním otálel tolik let. Propojení 2 příběhů, z nichž jeden se odehrává v minulosti funguje a nikterak nenarušuje dojem bloumání jihem a hledání sama sebe. Kristen Stewart s Eddie Redmaynem jsou spolu výborní a jejich vztah přitažlivě prapodivný, tak jak se to na nezávislý americký film sluší a patří. V podobném duchu se nesou celým filmem i dialogy a často i jejich absence, kdy si postavy vystačí s úsměvy a pohledy. A to jsou pak ty momenty, u kterých skučíte blahem a jenom se tak blbě usmíváte a jste spokojení, že jste našli po dlouhé době film, který funguje, má kouzlo a má Kristen Stewart. 8,5/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pro mě zklamání. Mám road movie rád, sám jsem si jeden úžasný road trip po středozápadě USA užil, takže se dokážu dobře vcítit. Nicméně zpátky k filmu. Tady je vše evidentně zaměřeno na psychologii postav a velmi decentní vyprávění příběhu. Osobně jsem si přál něco s větší energií, něco pozitivního a zároveň dojemného. Tohle byla bohužel místy nuda, a ač se herci opravdu snažili a působili velmi uvěřitelně a přirozeně, tak příběh mi naopak přišel jako z jiného vesmíru. Úplně mimo. Já teda zdaleka nadšený nejsem, a to jsem se fakt těšil... 45% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Divný a hlavně nudný film. Život svede dohromady tři lidi a každý z nich má zjevně své problémy, ale film to vůbec nedokáže prodat. Postavy mě nedokázaly ani na chvíli zaujmout. Celé mi to přišlo naprosto odtržené od reality, zachraňovali to jen herci. Až na Kirsten, ta má v každém filmu stejný postižený výraz. Rozhodně zklamání. 5/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)
  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)

Reklama

Reklama