foto

Chris Menges

  • nar. 15.9.1940 (77 let)
    Kington, Herefordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Lost Son, The
1994 Druhý nejlepší
1992 Past na Chrise
1988 Rozdělený svět

Dokumentární

1981 East 103rd Street

Herecká filmografie

TV pořady

2009 81. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace