Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pěkná řezba, se skvělým /rockovým soundtrackem a docela často hláškujícím Lundgrenem. Akce je tu tak akorát, spíš se jedná o několika sekundové střety, jinak tu jsou tak 3-4 velké akční scény. Když Lundgren někomu rozbijí hlavu úderama, vynoří se mi úsměv na tváři. Jsou tu však 2 nevýhody. Ta první je kamera, není úplně strašná, ale občas se třese, není přehled a to je velké mínus, ale nemotala se mi palice, takže oukej. Pak další věc, že se film odehrává často ve tmě, respektive akce, což platí totéž, jak o kameře - minimální přehlednost. Ale herci super, Lundgren jednička s hvězdou, jeho parťák taky, záporáci/ hodně povedený, měl jsem chuť je sám zabít, takže svojí roli zvládají též na jedničku. Kdyby byl vyšší rozpočet, nevadilo by 120 minut s větším obsahem akčních scén + lepší kamery, jinak jsem spokojený, nenudil jsem se. 8/10 || "Zemřít je snadné, ale rock n' roll je tvrdej!" ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Mám rád takéto akčné filmy kde je hlavný hrdina uzavretý v určitom priestore, takže mi tento film celkom sadol. Dolph Lundgren ako režisér, scenárista, hlavná úloha - Výsledok je lepší než som čakal. Je to dosť dobrý akčný film s rutijným dejom, dobrými záporakmi a akciou ktorá je celkom dobrá Film si držal po celý čas slušné tempo a bavil ma. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph je zpatky to musi bejt jasny kazdymu ja i jako jeho zarytej fanda sledoval z hruzou nektery jeho rezijni pociny ale tohle ja comeback jako prase nesnazi se to bejt zbytecne slozity za doprovodu rizny muziky vsechno odsejpa Ludgren mlati teroristy kytarama pres hlavu reze do bubnu a hlaskuje jak o zivot tohle mi zacina pripominat stary dobry casy a zatim co Seagal a Vandamme se topi v zumpe a Stallone nebo Willis v prumeru Dolphino hlasi navrat do prvni ligy pravda ja ho mozna az nekriticky zeru ale tohle byla proste pecka ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Ruské zpravodajské služby a speciální jednotky, včetně ochranky na tom už musí být hodně bledě, když je musí zachraňovat americký mariňák. Nebude ten režisér praštěný? Teda bez urážky, narad používám tyto narážky vůči konkrétním lidem, ale pokud někdo uráží diváka, tak musí očekávat adekvátní odpověď. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zemří je snadné, ale rock´n´roll je dřina. Aneb jak jeden bubeník postřílel ruský teroristy na koncertě popový zpěvačky. A bohužel to není tak vtipný jak to zní, ani nechtěně. Dolph Lundgren si zde vybral další ze svých mnoha slabých chvil a natočil další akční béčko, ve který tý akce vlastně ani moc není a sám Lundgren toho moc nepředvede. Jasně na bubnech to rozjede slušně a kill kytarou potěší, ale víc se toho od něj nedočkáme. Většinu času zabíraj další nudný postavy typu popová ne tak povrchní zpěvačka, šílenej a příšerně zahranej záporák a hrdinný ruský prezident. Zkrátka průser po všech stránkách, který navíc hodně pomalu utíká. Ještě, že za Dolphem pak přišel Sly s nabídkou do jeho dream teamu, jinak už bych nad ním asi zlomil hůl. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)
  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)

Reklama

Reklama