Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film pro mě. Vlastně až před koncem můžete doopravdy začít tušit, o co přesně v tom filmu jde, do té doby můžete jen přemýšlet, spojovat okolnosti, hledat pravdu a přitom sledovat dokonalé vizuální a atmosférické orgie. Log mi ztvárnil jeden z mých archetypů temné a dusivé atmosféry, a to způsobem, který jinde rozhodně nepamatuji - v tom dusnu, strachu a nejistotě by se dalo přímo plavat. Na druhou stranu musím připustit, že někdy to přecejen není tak úplně ono, některou tu scénu bych pojal jinak, něco bych vypustil, něco přidal, ale není to můj film; a tak můžu k něčemu podotknout, ve výsledku se utopit a autorovi se poklonit. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se asi zapomněl soustředit (při tom, jak se film vleče jako sliz, není ani divu) ale unikal mi smysl toho plazení. „Nahoře nic není, já to ukončil, otevřel jsem oči všem, odsud není cesty ven... prosím odejdi." Ale já vůl neodešel a dokoukal to v naději, že prozřu. Nestalo se. Hvězda za 100% ponurou atmosféru a za zneklidňující bizarní scény, kterými se tvůrcům podařilo zaplácat mi na zatraceně dlouhou dobu mysl... ()

Reklama

Chupacabre odpad!

všechny recenze uživatele

Ruce od tohoto filmu ... pryč !!! Hrůza a Děs !!! Budete to chtít pochopit, ale nepochopíte. Lákavě popsaný obsah - pro horor jako stvořený: něco bude hrdinu sledovat v temných a děsivých šachtách (ho ... ho to zní skvěle, ale je to absolutní blbost a pravdivá tak na 1%).Všechny tyto temné prostory by se daly natočit v jedné místnosti o rozměrech pár metrů. Tento snímek bych promítal v psychiatrických léčebnách, tam by byl nejsledovanějším " filmem č. 1 ". ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Aby se tvůrci filmu vyhnuli slátanině, ve kterou se snímek nakonec proměnil, měli upustit vícero informací, o co tady jde. Když ani hlavní postava netuší, kdo je, kde je a proč, a postavy, jež potká, mu to také neobjasní, pak divákovi nezbude než se potýkat s nesmyslnou nudou. Tipnul bych si, že k natáčení stačilo použít nějakou starou opuštěnou tovární halu, herců také nepotřebovali tolik, takže náklady mohly být docela nízké. O to víc se tak mohlo zapracovat na smysluplném ději, ale nestalo se. ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Zamýšlel jsem se nad * za nápad, který mne k tomuto filmu přivedl i přes nevalné kritiky uživatelů ČSFD. Možná i tomuto námětu dávám čistokrevný odpad, že mi zabil jeden večer sledování neskutečné blbosti, která si hraje na tajemný film o něčem, co bude divákovi na závěr představeno při šokovaném vzdechu plném překvapení. Ten vzdech nakonec byl, překvapení také, jen ale nad tím, že se nic nestalo a těch 98 minut bylo ale úplně na h... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama