Reklama

Reklama

La polizia brancola nel buio

  • Velká Británie The Police Are Blundering in the Dark

Recenze (5)

pepua 

všechny recenze uživatele

Zatímco ve filmu policie tápala ve tmě, režisér Pasquale Elio Palumbo (uvidíme, zda mi to tu povolí upravit, Helio Colombo by měl být pseudonym) byl zcela ztracený na své režisérské stoličce. Vyloženě nezáživné dialogy střídají scény, kde se má něco dít, ale vše je natočeno tak blbě a neumětelsky, že tenhle film klesá na samé dno žánru. Onen sci-fi vynález příběhu zrovna moc na zajímavosti nepřidal... Nezbytná dávka nahoty a umělé krve tu samozřejmě je, to ostatní je bohužel těžká nuda. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Zábavné giallo, ktoré sa samozrejme nemôže rovnať Argentovi ani Martinovi, a neodporúča sa na zoznámenie so žánrom, ale rozhodne má svoje pozitíva. Predovšetkým krásne herečky, často topless od pása nahor, relatívne grafické kills, pekné lokácie, tu predovšetkým taliansky vidiek a vila a nenudiaci príbeh, s viac ako malým množstvom dobre padnúcich cheesy scén. Pointu sme už v giallách videli lepšiu, ale neurazí, je pekné si pozrieť takýto aj menej známy kúsok a vidieť, keď máte giallo napozerané, vplyvy ostatných peciek. Silných a zábavných 3,5/5. ()

Reklama

koval45 

všechny recenze uživatele

Subžánr giallo a oblíbený herec Arkin - to byly dva hlavní důvody ke shlédnutí tohoto kousku. No moc se to nepovedlo. Film je i přes svou krátkou délku (75 minut) dost nudný, lacinný look by mi ani nevadil, ale dost jsem tu postrádal napětí a nějakou atmosféru... Jo a taky mě nalákal slogan ULTRA RARE GIALLO - budu si to muset překontrolovat ve slovníku, ale nevzpomínám si, že by "ultra rare" znamenalo mizerná slátanina. Ale stejně jsem to zkouknul docela rád, jen tak pro zajímavost to ujde. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Tak začneme těmi pozitivy: jde o giallo, nic ví nic míň. Negativa: je to utahané, celé spiknutí a pointa je o ničem, žádné gore jen fialová barva místo krve. Nejvíc mě přijde zavádějící název, kdy se policie objeví na scéně až na konci filmu. Tak nějak mi začíná vycházet rovnice, že kdykoliv se turci pustili do gialla = sračka. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Na tomhle krajně vzácném-raritním giallu, neuvěřitelně podřadném a sleazy skoro nic není, film bez stylu, nějakého většího napětí a navíc v opravdu zoufalé kvalitě. Žena je bodnuta nůžkami nějakou neidentifikovanou osobou, když se její auto porouchá na opuštěné silnici. Zbytek další akce ve filmu se koná v domě kde stejný zabiják odstartuje podivnou sérii vražd na ženách kteří v tomto domě zůstali. Spiknutímu jsem moc nerozuměl, tam se nachází nějaký ochrnutý vlastník vily a dále nějaký podivný stroj s blikajícím okem, schovaný v tajné místnosti, který kontroluje mysl hostí a fotografuje snad jejich myšlenky! Tohle ale i tak bylo jedno z nejlevnějších giall které jsem kdy viděl, neuvěřitelně podřadné, matné, mdlé, hloupé, bezvýznamné a místy i dost nudné, tam je opravdu spoustu sleazy, nahoty, všechny přítomné zavražděné ženy jsou zde odhalené, některé ty vraždy jsou ale celkem precizní, efektní a krvavé. Doporučeno ale i tak jen skalním fandům žluté a Eurotrash filmů, zároveň bych ještě dodal že to byl poslední film rodilé polky Haliny Zalewské, která o rok později tragicky zahynula ve svém římské bytě při požáru.! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama