Reklama

Reklama

Nestyda Louis C.K.

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Shameless
USA, 2007, 57 min

Scénář:

Louis C.K.

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Ať už píše, baví diváky na jevišti, nebo připravuje komediální show pro HBO, Louis C.K. se nikdy nestydí podělit o své myšlenky. Nyní se vrací ke kořenům ve stand-up show, v níž se věnuje každodenním tématům blízkým i drahým jeho srdci. Komediální a televizní hvězda Louis C.K. je zpět na HBO ve své stand-up show pro dospělé bez jakýchkoli zábran! Jeho vystoupení bylo natočeno naživo v divadle Henryho Fondy v Los Angeles a Louis se zde zaměřil na hubené a tlusté lidi, utrácení peněz, samolepky, obyvatele Kalifornie, cizince a kamarády, sex a manželství, lhaní svému partnerovi, ztrátu soukromí a novou oblíbenou zábavu pro otce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Samotný výkon je skvělý - timing, gradace celého výstupu, schopnost prodat se - v tom všem je CK naprosto elitní, ale obsah celého představení je tak nějak banální. Záměrně přehnané tlachání o každodením životě, "posrané" rodině a o těch nejnižších věcech obecně sice potěší svou bezprostředností, ale mě je bližší pojetí Rickyho Gervaise, který je schopný glosátor a mluvené slovo lépe doprovází hereckým projevem, byť postrádá tu Louieho civilnost chlápka "od vedle". ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Tenhle týpek, to je borec. Na Stojáka to mě baví, rád se u toho zasměju. Ale u něj jsem ted brečel smíchy celou hodinu :D Líbí se mi,jak se s ničím ne*ere a nikdo nezustane neposkvrnen. Nic pr něj není tabu a dělá si prdel i z rodiny, manželka musí být teda hustá :D Doporučuji všem kdo má rád Na stojáka, ale bez cenzury - jelikož Louis snad využil všechny sprostý slova co znám :D Utahoval si z gayu, sexu, rodiny a všeho co ho napadlo. Ta hodinka utekla jak nikdy. A jde se stahovat další. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Názov "Shameless" je neuveriteľne trefný. Sú totiž 3 druhy komikov: 1) Tí, čo majú radi humor, ale zdráhajú sa určitých citlivých tém, 2) Tí, čo hovoria o všetkom a myslia si, že nemajú hranice, a potom 3) Louis C.K., ktorý dokazuje, že sa dá zájsť ešte ďalej a robiť si srandu z úplne všetkého (Len málokto sa sťažuje, že je jeho dieťa "vyjebaný hajzel"). Ak sa vám zdal seriál Lucky Louie príliš tvrdý a krutý, do tohto nechoďte. Louis C.K.: Shameless totižto zachádza za hranice všetkého možného. O každom zážitku ale Louie rozpráva tak otvorene a úprimne, že mu to nakoniec musíte zožrať a povedať si, že je vlastne fajn chlapík a aj keď to podáva tvrdo, hovorí v podstate len nahlas a vtipne to, čo si aj tak každý myslí, len sa to hanbí priznať. A Louie hanbu nepozná :) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

maximálně nekorektní stand-up show, která je plná vulgárního humoru, a tudíž rozhodně není pro každého.. Louis C.K. si ze začátku utahuje spíš z běžných každodenních věcí, aby pak postupně přešel ke konkrétnějším tématům jako např. gayové, masturbace, sexuální život manželů a děti a jejich "hloupost".. napadá mě srovnání s Dylanem Moranem, ze kterého mi vychází, že Louis C.K. je rozhodně sprostější, zdaleka ne tak trefně vtipný a celkově na Morana ztrácí, ale i tak je opravdu hodně zábavný.. suma sumárum je první dvacetiminutovka Shameless excelentní a zabijácky vtipná, přičemž zbytek je pak už "jen" velmi dobrá zábava.. takže nakonec trochu slabší 4* ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Louise znám z pár scének, které kolují na YouTube, ale v živé šou jsem ho viděl poprvé - tu se dobře rozjel a bylo vidět, že je ve svém živlu. Dle mého hodnocení můžete soudit, že se mi to i docela libilo. Jeho humor je většinou hodně trefný, drsný a nebere si servítky, což bylo pro mě plus i mínus. Ale prostě na můj vkus několikrát přestřelil a za to jsem mu ubral aspoň hvězdičku - sranda o sexu, homosexuálech ... fajn, ale některé vtípky o "jeho" rodině a urážky dcer byly na mě už moc. [ PŘÍBĚH: X /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama