foto

Dan Bakkedahl

  • nar. 18.11.1969 (47 let)
    Rochester, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Taco Shop
2016 Another Evil
Brave New Jersey
Killing Hasselhoff
2015 Hitman: Agent 47
The Escort
Trumbo
Zocelovací kúra
2014 Chu and Blossom
Not Safe for Work
2013 Drsňačky
Four Dogs
2012 Čtyřicítka na krku
2009 Snake 'n' Bacon (TV film)
Welcome to Academia
Zevlovat a prudit
2007 Crime Fiction

TV seriály

2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Mole (S02E05)
Californication (TV seriál)
Úsměv (S07E07)
Gotham (TV seriál)
The Balloonman (S01E03)
2013 Grimm (TV seriál)
Nejlépe podávat zastudena (S03E03)
Legit (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2012 Book Club, The (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer v muzeu (S06E08)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Mayne Street (TV seriál)
Return of Jezebel James, The (TV seriál)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace