foto

Dan Bakkedahl

  • nar. 18.11.1969 (50 let)
    Rochester, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Corporate Animals
Sword of Trust
The Buddy Games
2018 Akční park
Holy Moses
Taco Shop
2017 Killing Hasselhoff
Souboj pohlaví
2016 Another Evil
Hrdinové z New Jersey
The Escort
2015 Hitman: Agent 47
Trumbo
Zocelovací kúra
2014 Chu and Blossom
Not Safe for Work
2013 Drsňačky
Four Dogs
2012 Čtyřicítka na krku
2009 Snake 'n' Bacon (TV film)
Welcome to Academia
Zevlovat a prudit
2007 Crime Fiction

TV seriály

2020 Made for Love (TV seriál)
Tales from the Loop (TV seriál)
Control (E05)
Transpose (E02)
2019 Rodinka na kousky (TV seriál)
Burden Reverse District Germany (S04E13)
Cabana Hero Action Son (S04E12)
Clean Pens Grandma Guys (S04E11)
další epizody (13)
Goldbergovi (TV seriál)
Food in a Geoffy (S07E03)
Dana's Back (S07E02)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
Discovery Weekend (S07E02)
2018 Rodinka na kousky (TV seriál)
Sixteen Spanish Car Leak (S03E22)
Video Piercing Model Hangover (S03E21)
Lingerie Cookbook Gamble Surrogate (S03E20)
další epizody (14)
2017 Tarantula (TV seriál)
Pig Head (E10)
Shabzinzo (E09)
Frog Flog (E08)
další epizody (9)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Popcorn (S03E04)
Rodinka na kousky (TV seriál)
The Twelve Shorts of Christmas (S03E08)
Thirty-Five Teacher Escape Lottery (S03E07)
Waffle Permission Kidless Boyfriend (S03E06)
další epizody (22)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Blurb (S06E07)
další epizody (6)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Window Vanity Dress Grace (S02E08)
Swim Survivor Zen Talk (S02E07)
Boxing Opinion Spider Beard (S02E06)
další epizody (19)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Kongresový ples (S05E07)
další epizody (6)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Gingerbread Man (E09)
Rodinka na kousky (TV seriál)
College Stealing Santa Caroling (S01E11)
Burn Vasectomy Milkshake Pong (S01E10)
Hospital Boudoir Time-Out Namaste (S01E09)
další epizody (11)
The Mindy Project (TV seriál)
Leo Castellano is My Son (S04E03)
C Is for Coward (S04E02)
Best Man (S03E21)
další epizody (7)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Sjezd (S04E05)
Spojené zasedání (S04E01)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Vzduchoplavec (S01E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Špion (S02E05)
Legit (TV seriál)
Honesty (S02E13)
Sober (S02E12)
Intervention (S02E11)
další epizody (13)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Utržení ze řetězu (S03E08)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
Californication (TV seriál)
Úsměv (S07E07)
2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Misunderstood (S01E12)
Hat Hair (S01E11)
další epizody (13)
Newsreaders (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Krizová situace (S02E07)
Helsinki (S02E05)
další epizody (5)
Grimm (TV seriál)
Nejlépe podávat zastudena (S03E03)
2012 Book Club, The (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Liga snů (TV seriál)
Training Camp (S04E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
První dynastie Chang (S03E21)
Digitální průzkum bytového designu (S03E13)
2011 Tara a její svět (TV seriál)
Train Wreck (S03E10)
Crackerjack (S03E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
Gaylogie pro pokročilé (S03E06)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Hero (S08E06)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer v muzeu (S06E08)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Prince Family Paper (S05E12)
2008 Mayne Street (TV seriál)
The Return of Jezebel James (TV seriál)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Herec (S01E11)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Irští rváči (S01E17)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky