foto

Dan Bakkedahl

  • nar. 18.11.1969 (48 let)
    Rochester, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Action Point
2017 Killing Hasselhoff
Souboj pohlaví
Taco Shop
2016 Another Evil
Brave New Jersey
2015 Hitman: Agent 47
The Escort
Trumbo
Zocelovací kúra
2014 Chu and Blossom
Not Safe for Work
2013 Drsňačky
Four Dogs
2012 Čtyřicítka na krku
2009 Snake 'n' Bacon (TV film)
Welcome to Academia
Zevlovat a prudit
2007 Crime Fiction

TV seriály

2018 Rodinka na kousky (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (14)
2017 Tarantula (TV seriál)
Pig Head (E10)
Shabzinzo (E09)
Frog Flog (E08)
další epizody (9)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Popcorn (S03E04)
Rodinka na kousky (TV seriál)
The Twelve Shorts of Christmas (S03E08)
Thirty-Five Teacher Escape Lottery (S03E07)
Waffle Permission Kidless Boyfriend (S03E06)
další epizody (22)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Blurb (S06E07)
další epizody (6)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Window Vanity Dress Grace (S02E08)
Swim Survivor Zen Talk (S02E07)
Boxing Opinion Spider Beard (S02E06)
další epizody (19)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Kongresový ples (S05E07)
další epizody (6)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Gingerbread Man (E09)
Rodinka na kousky (TV seriál)
College Stealing Santa Caroling (S01E11)
Burn Vasectomy Milkshake Pong (S01E10)
Hospital Boudoir Time-Out Namaste (S01E09)
další epizody (11)
The Mindy Project (TV seriál)
Leo Castellano is My Son (S04E03)
C Is for Coward (S04E02)
Best Man (S03E21)
další epizody (7)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Sjezd (S04E05)
Spojené zasedání (S04E01)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
The Balloonman (S01E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Mole (S02E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Utržení ze řetězu (S03E08)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
Californication (TV seriál)
Úsměv (S07E07)
2013 Legit (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Krizová situace (S02E07)
Helsinki (S02E05)
další epizody (5)
Grimm (TV seriál)
Nejlépe podávat zastudena (S03E03)
2012 Book Club, The (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
2011 Tara a její svět (TV seriál)
Train Wreck (S03E10)
Crackerjack (S03E02)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Hero (S08E06)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer v muzeu (S06E08)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Prince Family Paper (S05E12)
2008 Mayne Street (TV seriál)
The Return of Jezebel James (TV seriál)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Herec (S01E11)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Irští rváči (S01E17)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace