Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Terva 

všechny recenze uživatele

Djinn: (džin - duch) Podle předislámské mytologie stvořil Bůh djinny jako první živé bytosti. Jsou schopni měnit podobu podle své vůle. Skupina vojáků rostřílí sochu, kterou najdou v horách Afgánistánu a vyvolají tím ducha, který se rozhodne pro pomstu. Začne skupinu zabíjet jednoho po druhém. Velká část filmu se odehrává v noci, tak určitě chápete kolik toho je asi vidět. A kdo se prokouká až na konec bude se divit, jak že to vlastně dopadlo. Již druhý film kde Afgáncům přijdou na pomoc nadpřirozené bytosti. V tom prvním to jsou mimozemšťani, zde zase Djinnové, duchové. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

HORY MAJÚ OČI 2-PSÍ VOJACI Béčko, kde takmer úplne chýba akcia. Psychologická téma o vine a vykúpení v štýle SOLARISU pôsobí zvláštne naivne. Takisto tému "nudiaci sa vojaci v púšti" dokáže dobre natočiť len málokto (MARIŇÁK). Napriek tejto hre na niečo viac, to postupne hustne a koniec je dokonca strašidelný. Predsa len to však zaváňa nudou. Obal DVD je rozhodne slušný... Viac v recenzii... ()

Reklama

parabellum 

všechny recenze uživatele

Rudý písek doporučuju všem kteří si nesehnali ukolébavku a potřebují se vyspat. Garantuju vám, že do 60 minut se vám budou zavírat oči nudou. Špatný herci, trestuhodné budování atmosféry, nedostatek financí o pitomoučkém ději ani nemluvím. Dávám jednu hvězdičku za poslednich 20 minut, kde už se aspoň něco odehrávalo a připomínalo to "horor". ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo nějaký příběh? Herci se občas snažili z nuly něco vytřískat, ale tohle snad byla jen improvizace bez scénáře, nemluvě o tom, že polovinu filmu tvoří záběry na poušť, které jsou uměle zazrněné a tetelení vzduchu se okatě a lacině dociluje hořením ohně pod kamerou. Nuda, strašná nuda. Vůbec nevím, o co vlastně šlo, ale netrápí mě to. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol velke sklamanie:(...Dead birds je super film, ale tu to riadne skripalo...lakacie sceny boli uplne nelakacie...a len som vzdy pokrutil hlavou ze to hadam nemyslia vazne....tie divne veci vyzerali neskutocne umelo a boli skvor nasmiech......jediny dobry zaber bol pri odkladani flase na stvol:)... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama