foto

Leonard Roberts

  • nar. 17.11.1972 (46 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Své rodné město St. Louis rychle opustil a přestěhoval se do Chicaga, kde studoval herectví na slavné univerzitě "DePaul Theater School". Kariéru začal právě v Chicagu, kde se připojil k několika divadelním společnostem. Za všechny jmenuji např. "The Shakespeare Repertory Theatre" nebo "Steppenwolf Theatre". Leova kariéra na stříbrném plátně debutovala malou rolí v romantickém dramatu Love Jones, po kterém následovala již větší role (co se týče viditelnosti) v dramatu s Denzelem Washingtonem Nejlepší hráč. Také jsme ho mohli vidět v televizním seriálu Buffy, přemožitelka upírů, anebo jako jednoho z hrdinů v seriálu Heroes, kde získal první pevnou roli.

B*e*r*r*y*

Herecká filmografie

Filmy

2018 Headgame
2017 Frozen Peas
2016 Love Is All You Need?
2015 Any Day
Dancer and the Dame
My Favorite Five
2014 Americký sniper
V rytmu bubnů (TV film)
2012 California Winter
Divoši
2011 Pizza Man
2009 Rudý písek
2006 Last Adam, The
2004 Walking on Sunshine (TV film)
2002 Rozjeď to!
Souboj o vše (TV film)
2001 Scam
2000 Masquerade (TV film)
1999 Šedesátá léta (TV film)
1998 Nejlepší hráč
1997 Gangster
Láska na druhý pohled

TV seriály

2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Art of the Deal (S03E10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
Za každou cenu 3/4 (S06E12)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Lesser Evils (S02E09)
Máma (TV seriál)
Fish Town and Too Many Thank You's (S05E02)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 2/4 (S06E11)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
další epizody (14)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (7)
Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
Mary + Jane (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Lockjaw and a Liquid Diet (S04E22)
Tush Push and Some Radishes (S04E18)
2015 Agent Carter (TV seriál)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
My Main Trial Is Yet to Come (S02E04)
Who's Cheatin' Who (S02E02)
'Till I Make It on My Own (S02E01)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Střelba z vlastních řad (S10E12)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
The Bangover (S01E08)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda jako předloha (S02E18)
Nikki bude hořet (S02E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblova noc (S06E06)
2009 Private Practice (TV seriál)
Wait and See (S02E17)
Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
Čas nic nespraví (S02E07)
Jak zastavit vybuchujícího muže (S01E23)
další epizody (10)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Před šesti měsíci (S01E10)
Majáles (S01E09)
další epizody (6)
Smallville (TV seriál)
Zod (S06E01)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
Smallville (TV seriál)
Návštěva z vesmíru (S05E01)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na pravdu se přijde (S01E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Komplikace (S02E11)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Past Tense (S01E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
2001 JAG (TV seriál)
Pucflek 2 (S07E10)
Pucflek 1 (S07E09)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Prvotní (S04E21)
Faktor Yoko (S04E20)
Nový úplněk (S04E19)
další epizody (9)
1999 Turks (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)
Staré křivdy (S04E08)
Iniciativa (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace