foto

Fahim Fazli

  • nar. 30.5.1966 (54 let)
    Kábul, Afghánistán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Am Fear
The Prey
2018 12 hrdinů
Saint Judy
2015 Aloha
Ruku na to
2012 Vortex, the
2009 Hired Gun
Rudý písek
2008 Iron Man
Oko dravce
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2004 NYPD 2069 (TV film)
Národní bezpečnost (TV film)

TV seriály

2020 68 Whiskey (TV seriál)
2019 Barry (TV seriál)
The Truth Has a Ring to It (S02E06)
What?! (S02E04)
Past = Present x Future Over Yesterday (S02E03)
2015 Krize (TV seriál)
Ošemetná situace (E07)
Píp tvít píp (E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Separační úzkost (S05E01)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pád (S04E24)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Duckling (S02E11)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Shadow Riders (S04E09)
2004 ABC/TTV Micro-Mini Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky