foto

Mercedes Mason

  • nar. 3.3.1982 (38 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Mercedes Masöhn se narodila 3. března 1982 ve švédském Linköpingu. Když jí bylo dvanáct let, tak se s celou rodinou přestěhovala do amerického Chicaga. O rok později byla objevena agenturou Ford modeling, a díky tomu se začala věnovat kariéře modelky. Později studovala psychologii na vysoké škole a během studia se rozhodla jít na svůj první herecký konkurz. Jednalo se o roli ve filmu ROZCHOD, kde by si v případě úspěchu zahrála protějšek Vince Vaughna. Nakonec získala alespoň malou roličku.

Poté co dostudovala, získala roli ve filmu RUDÝ PÍSEK, kde si zahrála se Shanem Westem a JK Simmonsem. Následující roli získala v pokračování hororového příběhu QUARANTINE 2: TERMINAL. Kromě filmů začala sbírat i role v televizních seriálech. Mihla se v seriálech jako VINCENTŮV SVĚT, CLOSER, NCIS nebo CASTLE NA ZABITÍ.

V roce 2011 získala vedlejší roli v seriálu CHUCK. O rok později získala hlavní roli U.S. Marshalla Isabel Zambadové ve spin offu SBĚRATELŮ KOSTÍ, který nese název THE FINDER. Tady si zahrála po boku na Oskara nominovaného Michaela Clarka Duncana.

Seriál bohužel vydržel jen jeden rok a tak musela hledat nové angažmá pro sezónu 2012/2013. Našla ho u stanice ABC, v hororovém příběhu 666 PARK AVENGUE, kde ztvárnila postavu Louise Leonard, avšak ani zde se druhé série nedočkala.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ana Maria in Novela Land
2014 Sniper 5
2013 Slightly Single in L.A.
2012 Maturita s překážkami
2011 Karanténa 2: Terminál
Three Veils
2010 All Signs of Death (TV film)
2009 Law, The (TV film)
Rudý písek
2008 Now and Nowhere
2006 Rozchod!

TV seriály

2020 Láska je láska: Generace Q (TV seriál)
Labels (S01E05)
2019 Láska je láska: Generace Q (TV seriál)
LA Times (S01E04)
Lost Love (S01E03)
Less is More (S01E02)
Zelenáč (TV seriál)
Greenlight (S01E16)
Plain Clothes Day (S01E14)
Caught Stealing (S01E13)
další epizody (7)
Vražedná práva (TV seriál)
I'm the Murderer (S06E07)
Family Sucks (S06E06)
We're All Gonna Die (S06E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Strážce (S10E23)
2018 Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
The Ride Along (S01E07)
The Hawke (S01E06)
další epizody (8)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Things Bad Begun (S03E15)
El Matadero (S03E14)
This Land is Your Land (S03E13)
další epizody (8)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (15)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Flashpoint (E05)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
další epizody (5)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhé sbohem (S07E08)
Citadela (S07E02)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a důkaz nevěry (S02E75)
Charlie a zvědavá kočka (S02E73)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hluboko v nesnázích II. (S06E01)
Vážné trable (S05E24)
Ryba na suchu (S05E16)
Californication (TV seriál)
Půl hodinky, možná míň (S07E08)
Výkop (S07E06)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)
další epizody (4)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
A Crowd of Demons (E05)
The Dead Don't Stay Dead (E03)
další epizody (5)
Společná terapie (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
The Boy with the Bucket (E13)
Voodoo Undo (E12)
The Inheritance (E11)
další epizody (13)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a nervák (S04E24)
Chuck a kočičí komando (S04E15)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Case Histories (E12)
Win-Loss (E09)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Luckiest Man (E07)
Place of Life (E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vykrvácet (S06E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla či následky (S07E01)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Návrat na Queens Boulevard (S05E12)
2005 Closer (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)