Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí do tasmánské džungle pátrat po osudu sestry jedné z nich, která tam před několika lety zahynula. Naneštěstí ostrov sloužil v minulosti jako vězeňská kolonie a jeden z vězňů byl kanibal... (xxvasa)

Recenze (51)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ultralevná televizní srágora, na kterou jsem byl zvědavej jenom kvůli roli hustýho týpka z These Final Hours, a on tu přitom hraje takovýho slizskýho blbečka. Tak nic... Předvídatelné, nudné, kopírující Wolf Creek, zbytečné. Nejvíc tak paradoxně pobavily hrozné amatérské titulky: "We should find some bar and have a couple of shots. You need a double." aka "Měli bysme najít bar a dát si pár panáků. Potřebuješ dvojníka." Jo, a abych nezapomněl, tak ještě příklad jedný parádní scény: chlápci přijdou na místo, kde se všude po zemi, regálech a stole válí kusy masa, kostí a dalších príma mňamek. S kyselým ksichtem oba asi pět minut slídí kolem, a pak se jeden z nich zamyslí, a smrtelně vážně pronese: "Kámo, nevíš, co to tady tak hrozně smrdí??" Jdu si radši fakt pro jistotu vygooglit, jestli to nedostalo Zlatou malinu 2008. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarený skromný slasher od protinožcov. Originálne spracovanie neoriginálnej témy. Bezútešnosť a depresia sa tiahnu od samého začiatku až po úplný záver, ktorý rozhodne nebol sklamaním, lež logickým vyústením zachovania miestnej "tradície". Taktiež pozitívom je aj únosná miera krvavých orgií. Je to napínavé aj bez lacných lakačiek, ktoré sú už otravným trademarkom amerických krvákov z poslednej doby. Za malé peniaze slušná muzika. ()

Reklama

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Strašně nudný film, po 25ti minutách jsem to nevydržel a dalších 30 minut jsem překlikával až se konečně něco začalo dít. I poté strašně natočené,nezáživné a s otřesnými hereckými výkony (za což z valné části určitě může i scénář). Za posledních 5 minut dávám jednu hvězdu. Obdivuji každého kdo tomuto "veledílu" dal více než dvě hvězdičky, odvaha. Pro mě skoro odpad.Ps.: chytnutý do dvou pastí na mědvědy mě sice taky pobavilo..nicméně jsme to viděl už asi 8x ...prostě NEDOPORUČUJI! ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

V celé první polovině filmu se neděje vůbec nic. Sledujete jen partu lidí, z nichž jeden je totální debil, na výletě. Tvůrci se tuto část filmu snažili budovat atmosféru, ale daří se jim to jen sporadicky a výsledkem je spíš nuda. I tak se ale jedná o lepší část snímku, protože tu druhá půlka... Ve druhé půlce se sice děj už rozjede, ale je to ještě horší než nuda první poloviny. Děj je totálně chaotický a hrdinové, se kterými jste byly nuceni protrpět první půlku mizejí rychle a náhle, jak lusknutím prstu. Jody Dwyer by si zasloužil být odeslán na nějakou tu trestaneckou kolonii a tam sežrán kanibaly za to, jak nehorázně promrhal zajímavý námět :o( ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná sračka, která není ani děsivá, ani krvavá a ani dobře zahraná. Pročpak se takhle zbytečné filmy vůbec točí? Je to další z těch filmů a milých venkovanech žijících své vlastní životy, kam nevyhnutelně patří zabíjení dorazivších turistů. Potěší snad pouze fakt, že se tentokrát štěstíčko nakloní na stranu venkovanů a velmi nesympatičtí turisti do jednoho pojdou. Sorry, spoiler. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • První verze plakátu k filmu byla zakázána kvůli nekompromisně brutálnímu motivu. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama