Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí do tasmánské džungle pátrat po osudu sestry jedné z nich, která tam před několika lety zahynula. Naneštěstí ostrov sloužil v minulosti jako vězeňská kolonie a jeden z vězňů byl kanibal... (xxvasa)

Recenze (51)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnohých. Subžáner ,,hixploitation,, má priaznivcov, aj odporcov. Odporcov zrejme z radov ,,vidlákov,, nespokojných z ich ( takmer ) reálneho prednesu masám. Verím, že to nerobia, špinavý a negramotní ale sú, to jest fakt. Tento ďalší ´´jeden z mnohých´´ je celkom napínavým a tajomným prírastkom do rodiny ,,hillbillies,, spektáklov, nešetriaci krvou a násilím. Netreba veriť filmom, treba veriť v to, čo ukazujú. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ultralevná televizní srágora, na kterou jsem byl zvědavej jenom kvůli roli hustýho týpka z These Final Hours, a on tu přitom hraje takovýho slizskýho blbečka. Tak nic... Předvídatelné, nudné, kopírující Wolf Creek, zbytečné. Nejvíc tak paradoxně pobavily hrozné amatérské titulky: "We should find some bar and have a couple of shots. You need a double." aka "Měli bysme najít bar a dát si pár panáků. Potřebuješ dvojníka." Jo, a abych nezapomněl, tak ještě příklad jedný parádní scény: chlápci přijdou na místo, kde se všude po zemi, regálech a stole válí kusy masa, kostí a dalších príma mňamek. S kyselým ksichtem oba asi pět minut slídí kolem, a pak se jeden z nich zamyslí, a smrtelně vážně pronese: "Kámo, nevíš, co to tady tak hrozně smrdí??" Jdu si radši fakt pro jistotu vygooglit, jestli to nedostalo Zlatou malinu 2008. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Náháněčka v Tasmánii z kanibalama co rádi páje. Tady nebyl prostor pro nudu a je to prostě klasická zápletka. Někam se přijede někoho hledat nebo něco a postupem času po Vás někdo jde. Pak zjistíte, že je to magor co rád lidi a vlastně taky to, že zbytek jeho rodinky jsou lidi co jste potkali předtím. Sem tam nějaká vraždička a pojídání lidských ostatků prostě super dovolená. 60% ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Australané přišláply plynový pedál zase o něco blíže k podlaze a zaútočili na přední pozice s velmi dobrou hororovou podívanou, odehrávající se v exotické Tasmánii, kde se čtyřčlená skupinka turistů dostane do křížku, jak jinak než s místními sedláky. Sice chvilku trvá, nežli se propracujeme k něčemu zajímavému, ale i tak je to ve finále nadprůměrná podívaná a to především pro milovníky lesních honiček. Žádné extrémní násilí ani hektolitry krvavých šplíchanců, prostě všeho s mírou se tu vyplatilo dodržet. 3,5* ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Oj, tohle bylo dobré. Parta Australanů se vydá něco hledat na Tasmanii.Viděli jste Deliverance? Tak to ste doma. Cestou necestou dojedou do té nejzapadlejší vesničky na konci světa, kde lidi zanedbávají péči o chrup víc jak já, souloží s příbuznými víc jak já (Whaaat? ) a vůbec si tam v krčmě dát pivo je víc o hubu jako chlastat s Daviesem a pospíchat na metro. (Tato věta byla dodána až teď). Velmi slušné a nepříjemné gore, velmi dlouhý rozjezd, velmi nádherná a znepokojivá příroda. A to já rád. Ano, druhá půlka se překlopí v předvídatelný slasher, ale proč ne. Funguje to, je to natočeno s nápadem a smrti bývají fakt nechutné. Za tohle palec nahoru (stydím se, že si ty dvě slova půjčuju tak často) a doporučení pro všechny 8/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • První verze plakátu k filmu byla zakázána kvůli nekompromisně brutálnímu motivu. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama